(FOTO) TOP 10 cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume

by Ana Balan on Dec 3, 2016 General 1208 Vizualizari

CNN a inclus în topul celor mai frumoase 10 pieţe de Crăciun din lume pe cele din Berlin, Strasbourg, Viena, Montreal, Praga, Florenţa, Cracovia, Birmingham, Copenhaga şi Bruxelles.

Potrivit CNN, „niciun oraş nu arată mai bine de Crăciun decât Praga. Vizitatorii pot cumpăra o klobása (cârnat cehesc) şi pot să-şi astâmpere setea cu o bere Pilsner Urquell după-amiaza”.

Vezi și: (VIDEO) Este o adevărată încântare să priveşti acest aranjament luminos

Jurnalistul CNN Joe Minihan a apreciat de asemenea că piaţa din Praga este deschisă în fiecare zi, chiar şi în ziua de Crăciun.

Praga

Deschisă din 2 până pe 24 decembrie, în Piaţa de pe strada Catherine din Montreal sunt 60 de case de lemn care oferă vizitatorilor de la băuturi calde, până la obiecte handmade. Piaţa este un loc special pentru copii, mai ales că există aici un workshop al elfilor, sania lui Moş Crăciun şi chiar un iglu.

Montreal

Faimoasa Piaţa de Crăciun de la Viena are 151 de standuri dedicate dulciurilor şi celor mai creative cadouri, şi va rămâne deschisă până în 26 decembrie. Vizitatorii vor putea vedea o instalaţie de lumini spectaculoasă, care conturează parcul din apropiere. Intrarea în parcul dedicat Crăciunului este împodobită cu o altă instalaţie de lumini înaltă de 10 metri şi 20 de metri lăţime.

Viena

Târgul de Crăciun din oraşul Brimingham a fost deschis, în Piaţa Victoria, până pe 29 decembrie. Aici sunt 180 de standuri care oferă orice, de la bijuterii, la jucării handmade.

Birmingham

Winter Wonders din Bruxelles este mai mult un festival decât o Piaţă de Crăciun, cu peste 200 de castele care îi ademenesc pe vizitatori cu bere belgiană şi trufe.

Bruxelles

În TOP 10 mai intră:

Gendarmenmarkt, Berlin, Germania

 

Strasbourg, Franța

 

Florența, Italia

 

Cracovia, Polonia

 

Tivoli, Copenhaga, Danemarca

Topul a fost realizat de Joe Minihane, scriitor de călătorii.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante