RUSIA, SCENA UNOR EVENIMENTE EXTRATERESTRE

by Ana Balan on Feb 21, 2017 General 763 Vizualizari

În 13 septembrie 1988, canalul de televiziune TNT a prezentat un documentar cu privire la documentele KGB referitoare la evenimente extraterestre.

A fost dezbătut și cazul de la Sverdslovsk, unde se spune că, în anul 1968, un OZN s-a prăbușit și cadavrul unui extraterestru ar fi fost recuperat.

Această informație a fost reluată, de curând, de Vocea Rusiei, care susține că există imagini filmate de la autopsia cadavrului și că acestea sunt reale.

Mai mult, se susține faptul că în anul 1942, sovieticii au intrat în contact cu extratereștri și chiar ar fi avut o întâlnire între liderii mai multor țări cu privire la aceste evenimente.

O declarație care a stârnit multe reacții a fost făcută în anul 2012, de către premierul Rusiei, Dimitri Medvedev. El a declarat că extratereștrii există, că se află printre noi și că SUA ar trebui să dea publicității parteneriatele pe care le au cu extratereștrii.

Pulpa acestui fruct va înlocui pasta de dinți și îți va albi dinții într-o săpt!Puteți să scăpați de riduri la 55 ani dacă în fiecare dimineață...Fața soțului tău când te va vedea că arăți mult mai tânără

Rusia a fost scena și altor evenimente de acest gen. În regiunea Altai, la granița ruso-chineză, un grănicer rus a dispărut din post. El a fost găsit câteva zile mai târziu, în stare de inconștiență, la o distanță de cinci kilometri.

Când și-a revenit, el a declarat că a văzut o lumină puternică și o forță l-a teleportat în interiorul unui OZN. A fost supus unor investigații medicale foarte dureroase. El a văzut figuri umanoide aplecate asupra lui.

În aceeași perioadă, un soldat de la o bază militară din Kaliningrad a fost atacat de o creatură înaltă de peste trei metri. Soldatul a tras mai multe gloanțe. Au fost găsite 11 cartușe Kalașnikov la locul faptei, iarba era strivită și copacii distruși.

Source:: EFEMERIADE

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!