Publicitate

Despre noi:

HowAndWhy este un site de stiri din domeniul Invoatiilor, Curiozitatilor, Descoperiri si despre orice care te face sa te interbi, De Ce?? si Cum??

HowAndWhy este o echipă care este interesata de orice si ne uneste aceiasi dorinta, de a prezenta cele mai interesante stiri publicului, pentru a impartasi aceleasi emotii de entuziasm.

Cititorii noștri sunt tineri energici, tineri pentru care nu există cuvântul „imposibil” și care sunt mereu în căutare de ceva nou, de oportunități și necesitate de informare.

În fiecare zi noi învățăm, ne dezvoltăm și devenim mai buni în ceea ce facem. Noi vrem ca oamenii din jur să devină mai descătușați, deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi.

Vizitatorii nu doar citesc știrile noastre, ei învață despre lume împreună cu noi.

Oferta noastră:

Puteți să vă promovați pe pagina noastră prin intermediul bannerelor, advertorialelor sau anunțurilor. Pe lângă media de peste 5 mii de vizitatori zilnic și în continuă creștere, ne bucurăm și de comunitate pe Facebook de peste 30 mii de prieteni. Pentru mai multe detalii avem statistica google analytics.

La fel putem avea articole promovate sau sponsorizate la dorinta, toate detaliile se vor discuta in privat. Puteti utiliza forma de contact sau trimite un email pe adresa publicitate@howandwhy.ro.

Pozitii disponibile: