Cum se menține în formă fiecare zodie

Recomandat by Ana Balan on Mar 1, 2016 Cultură 1065 Vizualizari

Oamenii au diferite viziuni despre ceea ce înseamnă un corp perfect. Unii dintre noi vrem un abdomen plat, alții vreau picioare tonifiate și așa mai departe. Indiferent de om, însă, cu toții avem o oarecare idee despre cum am vrea să arătăm în mod ideal. Iar pentru că astrologia ne influențează viața în mod activ, felul în care preferăm să ne menținem forma fizică poate fi ales datorită zodiei în care ne-am născut. Descoperă mai jos cum preferă să se mențină în formă și zodia ta!

 

Berbec

Ai un avantaj față de restul zodiilor, prin faptul că nu vezi mâncatul sănătos și mișcarea ca o povară. Ai motivația necesară pentru a te ține de treabă, însă uneori e greu să te concentrezi pe asta. În plus, dacă lucrurile nu merg așa cum ai plănuit, obișnuiești să te superi. Dacă vezi că nu reușești să rămâi motivat, co-optează pe cineva, ca să creezi puțină competitivitate.

 

 

Taur

Încăpățânarea ta e un atu în ceea ce privește modul în care preferi să te menții în formă. Atunci când alegi un program de fitness, îl urmezi cu sfințenie și nu ai tendința să renunți în mijlocul antrenamentului. Ceea ce e bine, având în vedere dragostea ta pentru mâncare. Totuși, încearcă să alegi mâncarea sănătoasă cât mai des, pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești.

 

Gemeni

Îți place să ai dreptate și să alegi cea mai bună metodă pe care o găsești, atunci când vrei să fii în formă. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu ai răbdarea necesară să te ții de un program, iar dacă cineva îți oferă sfaturi sau indicații, tinzi să îi spui că știi tu mai bine. Ca să nu te abați de la mișcare, încearcă să îți faci un plan pe care să îl urmezi și să întrebi persoane informate în legătură cu lucrurile care îți sunt neclare.

 

 

Rac

Faptul că îți place să îi îngrijești și să îi hrănești pe cei dragi ție, poate fi o poartă spre mâncatul excesiv pe fond emoțional. Pentru a alege un stil de viață sănătos ai nevoie de echilibru emoțional și o rutină pe care să nu o încalci absolut deloc.

 

Leu

Ca să poți fi în centrul atenției așa cum îți dorești este necesar să îți menții o formă fizică de invidiat. Atunci când arăți bine, te și simți perfect, așa că îți place să ai grijă de starea ta de bine. Dacă ai nevoie de motivație, folosește-ți vanitatea și promite-ți că dacă reușești să faci asta, îți cumperi o ținută nouă sau faci ceva ce îți dorești.

 

Fecioară

Ai tendința să analizezi bine orice activitate nouă pe care preferi să o faci. Astfel, nici fitness-ul nu scapă minții tale analitice. Problema principală cu acest lucru este faptul că analizezi mai mult decât faci, ceea ce înseamnă că nu vei ajunge prea curând la rezultatele pe care ți le dorești. Ca să ajungi la forma perfectă pentru tine, lasă gândirea analitică pentru după antrenamente.

 

 

Balanță

Oricât de mult ai iubi echilibrul, în dietă nu îți iese prea mult să te ții de treabă dacă ți se cer lucruri extreme. Pentru tine, cel mai simplu e să faci pași mici, compromisuri de fiecare parte, dar fără să elimini de tot plăcerile vinovate.

 

Scorpion

Există două momente cheie în a-ți menține starea de fitness cu succes: să te folosești de starea de competitivitate pe care o simți deseori, pentru a adopta un stil de viață sănătos și să renunți, pe cât posibil, la mâncatul ca terapie emoțională. De asemenea, încearcă să îți vizualizezi succesul, ca să te poți menține pe drumul cel bun.

 

 

Săgetător

Obișnuiești să fii omul exceselor. Astfel, ori faci prea multă mișcare și îți depășești standardele, ori mănânci mult mai mult decât ai nevoie. Cam așa stai și cu motivația: ba o ai, ba nu o ai, iar asta poate duce la un efect yoyo în greutatea și starea ta fizică. Încearcă să preiei controlul cât de bine poți și să îți planifici totul astfel încât să nu fii tentat să renunți la regimul sănătos.

 

Capricorn

Cel mai simplu mod de a face mișcare este, pentru tine, mersul pe jos. Nu dai înapoi când vine vorba să încerci un program de fitness interesant, însă preferi să vezi o evoluție constantă a stării tale fizice, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, ai tendința să abandonezi programul, în favoarea unuia mai nou.

 

Vărsător

Ești o fire independentă, așa că nu îți place să îți spună alții ce să faci ca să te menții în formă. Obișnuiești să îți faci propria documentare pentru activitățile fizice și nutriționale care să te mențină în formă și așa vei reuși cel mai bine să ajungi la greutatea pe care ți-o propui.

 

 

Pești

Lipsa ta de încredere te face mai predispus să „guști” din toate tentațiile alimentare, ca să te simți mai bine. Cea mai bună metodă prin care să contracarezi această tendință e să te gândești la efectele pe care le poate avea o stare de sănătate precară asupra ta și asupra celor dragi ție. Încearcă să gândești mai pozitiv asupra stării tale fizice și mentale și vei reuși.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!