Teroare şi panică în Europa, pentru ca în final toţi cetăţenii să fie supravegheaţi…

by Ana Balan on Jul 17, 2016 Cultură 1794 Vizualizari

Ştirea momentului (una tragică) este aceasta: faptul că cel puţin 84 de persoane au murit şi alte 18 au fost rănite după ce un camion condus de un bărbat francez de origine tunisiană a intrat direct prin mulţimea adunată pe promenada oraşului Nisa unde se sărbătorea Ziua Franţei. Camionul a intrat în zona plină de oameni şi a rulat pe o distanţă de 2 km din totalul de 5 ai promenadei.

Marea majoritatea spun că e un atac terorist; acum, nu ştiu, nu aş vrea să mă hazardez, dar nu exclud nici posibilitatea să fie un atac criminal, singuratic, al unui om cu mari probleme psihice, aflat poate şi sub influenţa alcoolului sau al drogurilor. Dar, editorialul pe care îl scriu porneşte de la această premiză: faptul că a fost un atac terorist. Din nou Franţa e lovită, după ce în noiembrie 2015 cel mai sângeros atentat terorist din istoria Franţei a avut loc la Paris. Care sunt cauzele, ce se întâmplă şi ce e de făcut?

Cauzele sunt mai complexe decât par la prima vedere. Şi am să enumăr două cauze principale, mai puţin discutate în mass-media oficială:

1) Franţa plăteşte acum tribut, după 3 secole de colonizare forţată a unor teritorii cărora nu le aparţineau. De remarcat faptul că atacatorul era din zona Magrebului (Maroc, Tunisia, Algeria, Libia), o zonă care a fost masiv colonizată de către francezi în secolul al XIX-lea. Francezii s-au folosit mult de populaţiile indigene şi de resursele acestor ţări; într-un fel, în subconştientul colectiv al magrebienilor s-a acumulat multă tensiune şi dorinţă de răzbunare împotriva francezilor.

2) Odată cu acest atentat, se mai dovedeşte încă o dată că multiculturalismul este un concept care aduce numai probleme în Europa. Multiculturalismul este o politică și practică culturală dezvoltată în Occident în ultimii 30 de ani, care se referă la comunitățile care conțin mai multe culturi. Ea a fost promovată agresiv de diverşi ziarişti globalişti, specialişti din universităţi şi chiar politicieni, toţi aceştia făcând, de fapt, jocurile Ocultei Mondiale.

Multiculturalismul este un concept neomarxist, care se vrea a fi opus tradiţiilor, obiceiurilor, culturii şi istoriei unui popor. Neomarxiştilor globalişti nu le plac deloc tradiţiile şi obiceiurile populare şi atunci, ei încearcă, prin puternice mijloace de influenţă, să distrugă încet-încet seva naţională a fiecărui popor. Pe de altă parte, se dovedeşte că tradiţiile şi obiceiurile unei populaţii imigrante într-o ţară gazdă din Occident sunt incompatibile cu tradiţiile şi obiceiurile altor naţionalităţi din acea ţară, aşa că va apare în mod inerent conflictul.

Ghiveciul pe care Oculta Mondială încearcă să-l facă, prin mijloacele ei de influenţă, adică să pună în acelaşi loc tradiţii şi obiceiuri total diferite, doar pentru ca să se piardă într-un final identităţile naţionale, se dovedeşte a fi falimentar şi neviabil. Nu poţi să distrugi identitatea unei naţiuni, oricât te-ai strădui, decât cu preţul unor acte sângeroase, cum sunt aceste atentate teroriste mişeleşti.

Dar, poate că asta se doreşte. Poate că aceste e planul. Aducerea în Occident a milioane de oameni din alte culturi ale lumii, pentru ca acestea să creeze panică şi teroare. Şi atunci se va veni cu singura soluţie viabilă: supravegherea non-stop a tuturor cetăţenilor. Iar prin supraveghere, nu mai e decât un pas mic până la controlul total al cetăţenilor. Unul extrem de mic… ca în romanul “1984” de George Orwell.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!