Cum reacţionează un papagal când aude melodia preferată

by Ana Balan on Nov 2, 2016 Natura 926 Vizualizari

Papagalii sunt recunoscuţi pentru talentul lor uimitor de mari dansatori. La auzul unei melodii antrenante exemplarul din aceste imagini începe să-şi mişte corpul şi capul în cel mai adorabil mod. Nu e de mirare că stăpânii acestor înaripate se amuză copios în faţa unor reprezentaţii de dans adorabile.

Protagonistul acestui filmuleţ este un papagal jucăuş, cu o personalitate ieşită din comun, care aparţine speciei „Cacadu Citron Crestat”. De îndată ce aude „Happy”, melodia lui preferată, în interpretarea lui Pharrell Williams, papagalul începe să danseze cu o bucurie fără margini. Aşezat pe un prosop roşu ca şi cum s-ar afla pe o scenă, pasărea albă ca zăpada ne uimeşte cu mişcările sale încântătoare.

Pe fundal se aud încurajările stăpânului care se declară extrem de mândru de prietenul său talentat. Atunci când pare să îşi întrerupă reprezentaţia, bărbatul fluieră discret, iar papagalul o ia de la capăt parcă mai voios ca niciodată. Drăgălăşenia papagalului ne binedispune instantaneu şi cu siguranţă ne face ziua mult mai frumoasă. Cine nu şi-ar dori alături o pasăre atât de veselă?

 

Papagalii cacadu sunt mai puţin gălăgioşi, însă extrem de jucăuşi. Aceştia socializează uşor cu cei care i-au adoptat ca păsări de companie, exprimându-şi afecţiunea fără nicio reţinere. Orice moment petrecut alături de o pasăre atât de simpatică este cu siguranţă o binecuvântare!

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!