VIDEO.Un fascicol de lumină pe cer natura căruia nici măcar oamenii de știință nu pot explica!

by Ana Balan on Dec 10, 2016 Natura 802 Vizualizari

Indiferent că suntem sceptici ori creduli, trebuie să recunoaștem că pe bolta cerească uneori se petrec lucruri foarte stranii.

Un barbat din Greenwood, Indiana, SUA, a publicat pe internet un material video in care surprinde un fenomen natural mai putin obisnuit. 

In timp ce isi facea plimbarea zilnica cu bicicleta, americanul a observat printre nori un fascicul de lumina care se misca. In momentul in care a realizat ce se intampla, barbatul a decis sa filmeze momentul, iar imaginile sunt de-a dreptul impresionante. La prima vedere, raza de lumina pare a se misca controlat, ca si cum ar fi proiectata de cineva. 

Efectul vizual este unul inedit, spectacolul de lumini si umbre fiind de-a dreptul impresionant.  

Cu toate acestea, aceste fenomene nu pot fi explicate nici măcar de cei mai sceptici și raționali. Un astfel de caz îl poți urmări în video-ul de mai jos. Iată ce spune bărbatul care a înregistrat acest moment, în comentariul la video-ul său:

”Veneam cu bicicleta acasă și se apropiau norii de ploaie, când am observat pe cer aceste lumini. Am început să filmez totul, după care am mers acasă și am început să caut pe Internet o explicație posibilă a acestui fenomen. La început am dat despre tot felul de teorii conspiraționiste cu experimente cosmice ale rușilor și chinezilor, după care am găsit și câteva explicații naturale ale fenomenului. Însă nici una din ele nu mă satisface deplin, pentru că nu explică totul. Voi ce credeți? ” Spune-ne și tu ce crezi în comentarii.

Dacă ai găsit curios acest fenomen natural, fă share acestui video pe Facebook!

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante