15 case originale în copaci

by Ana Balan on May 24, 2016 Natura 2107 Vizualizari

 Pentru a scăpa de viața de oraș pentru un timp, cineva construiește o casă pe un copac  - să devină un daunshifterom plin în transformarea vieții sale cu susul în jos, iar cineva norocoși chiar o poate obține ca un cadou. Selecția noastră  poate să vă inspire ca în careva măsură să decideți cu privire la punerea în aplicare cu privire la realizarea unui vis

 

1.  Confidențialitate tropicală

 Un cuplu tânăr a fugit de aglomerata metropola  din Costa Rica SUA pentru a construi această casă de vis la mai multe niveluri pe un copac. Acum vecinii lor - păsările exotice și maimuțe.

 

2. Farmecul medieval

Această  imagine nu este doar o casă în copac ce un mic castel adevarat ascuns în copaci. Pentru a ajunge la ea, trebuie să traverseze  un șanț! Această minune este în Franța și este închiriat pentru fanii ce se relaxază neobișnuit și retras.

 

3. Obiectul agroturismului

O altă sugestie pentru  turisti originali - o casa de lemn din provincia italiană cu scara curbare elegant, situată la o înălțime de opt metri deasupra solului. Punctul de vedere de aici se deschide fermecător: câmpuri nesfârșite de măslini .

 

4. Paradis Island

Cei norocosi care decid să-și petreacă vacanța în Indonezia și să rămână în această casă, nu  trebuie săvă faceți griji cu privire la hrana : o carcasă atașată- grădină de lux  în care cresc nuci de cocos, papaya si alte fructe exotice suculente.

 

5. Apa de recreere

 Lacul Vandavega - o stațiune populară în rândul americanilor din Wisconsin. Unele clădiri, în cazul în care puteți lua în jos o casă cu trei etaje de pe un copac, care, în ciuda dimensiunilor sale mici, este plină de o mulțime de surprize: de exemplu, un leagan, un hamac și o biblitecă.

 

6. Spa pe copac

Această casă mică, situată într-o pădure din Vermont are o serie de facilități moderne - cum ar fi un jacuzzi de cedru. Proprietarii săi - sunt mari fani de acest tip de locuințe, care  dețin în continuare mai multe case pe copac.

 

7. Festivalul copilarie

Se pare că acești copii sunt cei mai buni bunici din lume: acestea sunt construite pentru nepoții jucarie- casă pe copac - chiar în curtea din spate. Această cameră bizară cu un acoperiș fronton și o varietate de divertisment are: tobogan, leagăne, scări de frânghie.

 

8. Viața de păsări

Acest hotel suedez este specializat în case mici suspendate deasupra solului. Una dintre opțiunile cele mai atractive din catalogul lor - o casă-cuib: ea adăpostește patru oaspeții se pot bucura pe deplin unitatea cu natura.

 

9. cadou Royal

În grădina botanică Highgrove din județul englez Gloucester, în plus față de plante rare și flori, există o ciudățenie: o casă în copac, pe care Prințul Charles a construit pentru nepoții în 1998.

 

10. Capital exotica

La Londra, pe malul sudic al râului Tamisa, puteți vedea neobișnuit un mini-hotel,: la o înălțime de mai mult de zece metri este o casa construita in stil african. Acolo puteți obține, de asemeneași o excursie.

 

11. Spotul luminos

Nu toate casele din copaci sunt construite în mod special pentru a îmbina natura. Această imagine luminoasă deasupra capului - locuința  roșie este o parte din turismul Suediei , special creată pentru atragerea turiștilor.

 

12. Natura în oraș

Grija față de mediul înconjurător și pentru a dilua aerul urban aspru  , autoritățile din orașul italian Torino,  a decis construirea unei case -un apartament cu cinci etaje  pe un copac. O sută cincizeci de copaci s-au folosit organic în arhitectura clădirii.

 

13. retragere din Hawaii

 Departe de agitația civilizației moderne ,În sălbăticia junglei Hawaiian se află,casa copac aborigenă  . Farmecul principal constă în paturi: este situată pe nivelul inferior al patului rotativ cu patru postere.

 

14. Romantic la lac

Această casă de pe lacul din Scoția oferă vederi superbe. Poate că acesta este motivul pentru care multe cupluri prefera sa-si petreaca ceremonii de nunta  aici.

 

15. Concediul de odihnă italian

O casă mică pe un copac în municipiul italian San Salvatore Monferrato, probabil, nu ar fi atras atenția noastră, în cazul în care nu au fost atașate la un bazin de înot și pivniță de vinuri. În general, călătorii aici vor avea ceva ca să se distreze.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante