Veți avea nevoie doar de un ingredient pentru a restabili pe deplin rinichii in 2 zile!

by Ana Balan on Dec 12, 2016 Sănătate 1849 Vizualizari

Rinichii sunt considerați  unul dintre cele mai importante organe ale corpului uman. Rinichii efectuiază diverse funcții importante  în corpul uman și ar trebui să ai grijă de ei.

Experții medicali explica faptul ca rinichii filtreaza in jur de 120-150 litri de sânge, pentru a produce 1-2 litri de urină, de asemenea filtrează deșeurile și lichidul suplimentar din organism. După cum este menționat mai sus, rinichii îndeplinesc multe funcții vitale din corpul uman, inclusiv următoarele: preven acumularea de deseuri in organism, mentin nivelul de electrolit stabil, produc hormoni care regleaza tensiunea arteriala, stimulează formarea celulelor sanguine, mențin oase puternice.

Conform datelor statistice, peste 26 de milioane de americani au o boala de rinichi si chiar 1 din 3 adulti americani sunt in prezent în situație de risc pentru dezvoltarea bolilor de rinichi, care este într-adevăr șocant. În plus,experții medicali avertizează că  în Statele Unite, boala de rinichi este cauza de deces la mai multe persoane decât cancerul mamar sau de prostata.

Există mai mulți factori care pot duce la leziuni renale, cum ar fi: diabetul zaharat de tip 2, hipertensiune arteriala, o boala numita glomerulonefrita, care distruge unitățile de filtrare ale rinichilor, infecții, pietre la rinichi, si suprasolicitarea unor calmante over-the-counter . Tratarea rinichilor se poate efectua cu remedii simple î de uz casnic, pe care, probabil, ficare le aveți deja în  bucătărie. Da, vorbim despre bicarbonat de sodiu.

Mai jos vă prezentăm procedura cu privire la modul de a curăța și îmbunătăți funcția rinichilor, cu doar ½ linguriță. de bicarbonat de sodiu zilnic.

Acum, probabil, ve-ți  fi curiosi să aflați  cum funcționează.  De menționat faptul, că  în primul rînd, sistemul endocrin dintre care pancreasul este organul care produce cea mai mare de bicarbonat de sodiu pentru a proteja rinichii .

În anumite cazuri, rinichii vor produce  chear și cantități suplimentare ,care depinde de tipul de alimente pe care le consumi. De exemplu, în cazul în care dieta ta include zahăr, alimente prajite, alimente grase și alte alegeri nesănătoase, sistemul endocrin poate deveni stresat.

Datorită acestui fapt, atât pancreasul  cît si rinichii vor suferi o reducere substanțială a capacității lor de a produce bicarbonat de sodiu în mod eficient. Ar trebui să fiți conștienți de faptul că în cazul în care nu există o producție suficientă de bicarbonat, acizii produși în timpul digestiei nu vor fi efectiv neutralizate și vor deteriora  rinichii.

Când cei cu leziuni semnificative renale supuși dializei sau care își tratează rinichii, bicarbonatul de sodiu este unul dintre agenții cel mai frecvent utilizat. Acest proces, cunoscut sub numele de neutralizare  acidă este mijlocul  de bază în tratamente de dializă.

Acest agent, dacă este prelucrat prin masina de dializa, ajută la eliminarea lichidelor in exces si materialul rezidual din fluxul sangvin. Prin urmare, dializa este prin adaugarea bicarbonatului de sodiu, pentru  a ajuta  rinichii  în caz cînd  sistemul endocrin nu poate ajuta să proceseze alimente și materiale de deșeuri  din fluxul sanguin. Astfel, se poate prelungi durata de viață a rinichilor, sistemul endocrin global și durata de viață totală.

Un studiu recent, realizat de un grup de cercetatori de la Institutul National de Sanatate din SUA, a dezvăluit și a arătat eficacitatea dializei  cu bicarbonat de sodiu în loc de dializă normala. Pacientii cu astfel de  tratament au prezentat o mai mare sinteza oxidului nitrat, care este un proces ce echilibrează nivelul pH-ului sângelui.

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pentru leziuni renale

Ziua 1 - ar trebui să dizoli  ½ lingurita bicarbonat de sodiu sub limba

Ziua a 2 - ar trebui să  amesteci ½ lingurita bicarbonat de sodiu și ½ linguriță de sare în 1,5 litri de apă, și să bei în fiecare zi , în perioada de 2 - 3 zile.

După a 2-a zi ar trebui să reduci doza  la ¼ linguriță de bicarbonat de sodiu și 1/3 linguriță de sare.

Informații suplimentare:

Nu uita că ar trebuie să excluzi toate produsele care deshidratează organismul, cum ar fi sarea, ceai, alimente și băuturi, care sunt bogate în zahăr, cafea,alcool și băuturi carbogazoase. Mai mult decât atât, nu ar trebui să mănânci mai mult decât cantitatea zilnică recomandată de proteine, și motivul pentru care se datorează faptului că aportul excesiv de proteine ​​poate pune presiune pe rinichi, cauzand pagube mai severe. Este recomandabil să se consume alimente bogate in vitamina B complex, deoarece acestea sunt bine cunoscute pentru a ajuta la eliminarea de proteine ​​din organism. Mânîncă  cît mai multe de fructe, cereale și legume.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!