Această METODĂ JAPONEZĂ te ajută să slăbești încet dar sigur

by Ana Balan on Jan 27, 2017 Sănătate 2124 Vizualizari

Pare a fi ceva ireal, dar doctorul japonez Fukutsudzi ajută femeile de mai bine de 10 ani să slăbească în termeni cât mai restrânşi. Această metodă nu te impune să ţii diete, să faci exerciţii istovitoare sau să cheltui bani.

Nu ai nevoie de echipament special pentru a slăbi. Trebuie să ai lângă tine un prosop, o funie, o suprafaţă tare şi 5 minute zilnic.  Doctorul Fukutsudzi a mers pe o altă cale şi a încercat să analizeze legătura dintre siluetă şi scheletul uman. El a ajuns la concluzia că talia mare este rezultatul unei poziţionări incorecte a oaselor bazinului. După o serie de experimente, el a prezentat câteva exerciţii care te pot ajuta să pierzi în greutate.

Pentru a începe exerciţiile trebuie:

1. Să răsuceşti un prosop, dându-i forma unui cilindru.

 2. Apoi, prosopul se leagă cu o funie.

Aşadar, începem exerciţiile:

-ne culcămpe o suprafaţă tare, salteaua nu este potrivită pentru aceste exerciţii.  Prosopul răsucit îl punem la spate sub noi.

-atenție, prosopul trebuie pus în regiunea de sub buric. Acest lucru este foarte important! Verificăm corectitudinea pozei. Punem degetul pe buric şi tragem imaginar o linie în jos, spre spate. Uite aici trebuie să stea prosopul.

-apoi ne relaxăm. Îndepărtăm picioarele la nivelul umerilor și încercăm să unim doar degetele mari ale picioarelor. (în timpul exerciţiilor nu trebuie să vă distrageţi atenţia asupra picioarelor. Pentru aceasta, puteţi lega degetele cu un elastic)

- mâinile le întindem în sus, punem palmele în jos şi încercăm să lipim degetele mici ale mâinii. La drept vorbind, poziţia respectivă nu este chiar comodă. Dacă n-o să vă reuşească să îndreptaţi mâinile complet, ţineţi-le aşa cum puteţi. Important e ca degetele mari de la picioare şi cele mici de la mâni să se atingă între ele.

Atât! În acastă poziţie trebuie să stăm 5 minute. Dacă vă este greu să staţi în această poziţie timp de 5 minute, reduceţi timpul până la 2 minute şi zilnic măriţi durata lui, ca într-un final să ajungeţi la 5 minute. Nu trebuie să scăpaţi nici o zi până nu obţineţi rezultatul dorit.

Dacă mutaţi prosopul sub sâni, pieptul se va ridica încet, dacă îl puneţi sub coaste, linia taliei se va pronunţa. Chiar dacă nu credeţi în această metodă, nu vă costă nimic s-o încercaţi.

Vă atenţionăm că această metodă nu presupune o pierdere rapidă de kilograme timp de o săptămână. Rezultatul este individual. Nimeni nu ştie exact câţi centimentri o să pierdeţi în talie. Vă rămâne doar să verificaţi eficacitatea acestor exerciţii. 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!