NCREDIBIL! ACEST SUC ÎȚI SCADE TENSIUNEA APROAPE IMEDIAT!

by Ana Balan on Feb 7, 2017 Sănătate 986 Vizualizari

Daca aveti probleme cu inima si aveti tensiunea arteriala care depaseste limitele, atunci aceasta este o alternativa uimitoare si sanatoasa care va ajuta la scaderea tensiunii arteriale fara a utiliza vreun medicament.

Toate ingredientele din reteta creeaza o energie puternica care ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si la normalizarea tensiunii arteriale.

Un studiu la Queen Mary, Universitatea din Londra arata ca un consum de suc de sfecla rosie regulat este o solutie excelenta pentru toti oamenii care sufera de hipertensiune arteriala.

 

Puteti combina sfecla cu alte ingrediente cum ar fi lamai si ghimbir. Adaugarea de mar verde si morcov previne ridicarea tensiunii arteriale si reduce semnificativ sansele de a avea atac de cord.

 

Acest suc va reduce aproape imediat tensiunea arteriala. La inceput ati putea simti dureri de cap sau greata, dar acestea se datoreaza efectului de dezintoxicare si este doar o reactie temporara. Dupa aceea va veti simti mult mai bine decat inainte. Pregatiti acest suc incredibil si mentineti tensiunea arteriala sub control in orice moment al zilei.

 

Ingrediente:
-2 sfecla
-1 mar verde
-1 morcov
-1/2 lamaie
-1 lingura ghimbir ras

Instructiuni: Puneti ingredientele intr-un blender, apoi odata obtinut sucul acesta se consuma imediat.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante