Ceaiul din această plantă - leacul biblic al bolilor incurabile!

by Ana Balan on Feb 20, 2017 Sănătate 1316 Vizualizari

Pedicuța este o plantă care poate fi întâlnită sub o variație mare de nume, așa cum ar fi bunceag, cornățel, cornișor, netota, crucea-pământului, talpa-ursului, brădișor sau bradul ursului. Este este una din plantele amintite în Biblie, care tratează artrita și alte boli articulare.

Planta este asemănătoare mușchiului. Pedicuța matură formează vara pistiluri gălbui cu polen care este folosit în scopuri homeopatice. Puteți găsi această plantă în munți în partea de nord a lor la o altitudine mai mare de 600 metri. Dacă nu aveți chef să urcați în munți, atunci puteți procura această plantă de la farmacie.

Ceaiul de pedicuță este deosebit de util în cazul bolilor genitale și pentru rinichi. În plus acest ceai poate trata complet crampele musculare.

Iată când folosim un ceai de pedicuță:

  • Ciroză hepatică
  • Artrită
  • Dureri de articulații
  • Dureri musculare
  • Boli ale testiculelor
  • Dureri de rinichi

Ceaiul de pedicuță se prepară foarte simplu. O lingură de pedicuță se opărește în 250 ml de apă și se lasă se se infuzeze timp de 15 minute.

Acest ceai se bea doar dimineața pe stomacul gol, câte o cană pe zi. În caz de ciroză hepatică se beau câte 2 căni pe zi.

Dacă ești deranjată de cârcei poți bea ceaiul de pedicuță sau poți umple o pernă cu 200 grame de pedicuță uscată. Perna se pune noaptea pe zona afectată de cârcei.

Contraindicații: Persoanele care suferă de diaree nu trebuie să bea ceai de pedicuță, pentru că acesta ar putea provoca spasme intestinale.

Îți dorim multă sănătate!

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Surse selective: livestrong.com, hpathy.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!