ULEIUL DE OREGANO ESTE CU MULT SUPERIOR ANTIBIOTICELOR, FARA A AVEA EFECTE SECUNDARE!

by Ana Balan on Feb 26, 2017 Sănătate 969 Vizualizari

Din nefericire, vine o vreme in care sanatatea noastra este expusa unui risc mare care ar putea sa aiba consecinte oribile. Antibioticele devin din ce in ce mai inutile, iar acest lucru ne poate duce inapoi spre Evul Mediu, unde oamenii mureau de la infectii minore. Motivul principal pentru acesta este suprasolicitarea de antibiotice. Numeroase persoane au convingerea ca antibioticele ar trebui sa fie ultima solutie pentru boala, si ca infectia poate disparea de la sine.

Cu toate acestea, acest lucru este gresit. Pe de alta parte, utilizarea antibioticelor in cazul infectiilor minore cauzeaza consecinte grave, iar sistemul imunitar slabit va simti presiunea antibioticelor in intregime.

Antibioticele vor ucide si bacteriile “bune” din intestin care intaresc sistemul imunitar si imbunatatesc eficienta corpului de eliminare a toxinelor. Prin urmare, antibioticele trebuie folosite numai atunci cand un medic sustine ca este necesar. Pe de alta parte, industria carnii de vita utilizeaza 70% din antibioticele din Statele Unite al Americii. Aceste companii sunt unul dintre cele mai mari riscuri ale sistemului de santate.

Aparent, uleiurile esentiale pot fi de mare ajutor. Ele pot fi folosite ca o alternativa sanatoasa la produsele cosmetice foarte toxice, adaugate in cele mai multe produse de curatare. Conform unui studiu din 2011, combinatia de uleiuri de oregano, scortisoara si ardei iute poate rezista cel mai mult infectiilor, si este o alternativa mult mai sanatoasa decat cele toxice. Uleiul de cimbrisor este extrem de eficient in prevenirea bacteriilor.

Aceste uleiuri ar trebui sa faca parte din arsenalul dumneavoastra de urgenta din casa, deoarece pot ajuta la prevenirea multor infectii si in acelasi timp nu compromit sanatatea individului.

Sursa: healthycaregroup.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!