Cum poți scăpa pentru totdeauna de venele varicoase cu un simplu ingredient

by Ana Balan on Mar 5, 2017 Sănătate 1001 Vizualizari

Venele nu sunt altceva decât vase mărite care apar la nivelul coapselor și gambelor. Această afecțiune este răspândită la un sfert de femei și la fiecare al zecelea bărbat.

Varicele nu sunt doar inestetice, dar ne și creează disconfort și senzații de arsuri și furnicături. De obicei ele apar la persoanele care stau mult timp în picioare sau din contra, prea mult timp așezate. De asemenea, varicele pot apărea la femeile însărcinate, mai ales la a doua sarcină. Zahărul și grăsimile la fel favorizează apariția varicelor.

Cu toate acestea, există o metodă de a trata varicele.

Vei avea nevoie de:

  • 1/2 cană de oțet
  • 1/2 cană de morcov tocat
  • 3 linguri de aloe vera

Ce faci mai departe:

Nu trebuie decât să amesteci toate ingredientele, iar amestecul rezultat să-l aplici pe zona afectată. Lasă acest amestec să funcționeze cât mai mult timp, după care pur și simplu clătește zona cu apă. Este de dorit ca în acest timp să stai cu picioarele puțin ridicate, sau cel puțin orizontal.

Aplică aceste amestec cu ajutorul un bandaj cu regularitate, însă perfect ar fi dacă ai face asta zilnic până nu vei ajunge la rezultatele care te vor satisface.

Nu uita să distribui prietenilor tăi acest articol util!

Îți dorim mult succes!

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: magicalrecipesforhealthylife.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!