Această Băutura „Antigrăsimi” va arde 1 kg de grăsimi deja până seara!!Vei fi șocat!

by Ana Balan on Mar 6, 2017 Sănătate 822 Vizualizari

Din dorința de a slăbi femeile pot depăși orice posibilități și dau dovadă de o voință foarte puternică. Motivul este nu doar o siluetă frumoasă, dar și un corp sănătos de care trebuie să se îngrijească în primul rând.

Howandwhy susține pe toți cei care vor să scape de kilogramele în plus. Astăzi, vă recomandăm o rețetă de băutură din castraveți care va accelera procesul de slăbire a oricărei diete și a exercițiilor fizice.

Băutură pentru slăbit

Ingrediente

  • 1 litru de apă curată
  • 1 castravete
  • 3 felii de lămâie
  • 12 frunze de mentă proaspătă
  • 1 linguriță de ghimbir mărunțit

Adăugați în apă lămâia, menta, ghimbirul și castravetele tăiat felii. Păstrați băutura din castraveți pentru slăbit în frigider. Băutura trebuie consumată de două ori: prima dată dimineața pe stomacul gol, cu o oră înainte de mâncare și a doua oară după masă mai spre seară.

Apa de castraveți are un efect benefic și care ajută la eliminarea toxinelor din organism, precum și să scăpați de kilogramele în plus. Chiar și dacă face puțin sport acest remediu va da rezultate.

Nu uitați să vă împărtășiți cu această rețetă deosebită și cu prietenii. Anume acest remediu poate să ajute la slăbire cel mai mult.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!