Aceste Semne anunță Ca Ai Arterele Infundate. Nu Le Ignora!

by Ana Balan on Mar 14, 2017 Sănătate 1283 Vizualizari

Arterele sunt vasele sangvine care duc sângele de la inimă. Ele sunt segmentul circulator cu cea mai mare presiune arterială. Presiunea în artere este maximă în momentul sistolei și minimă în momentul diastolei. Cea mai importantă arteră este cea numită aortă. Arterele sunt de două tipuri: artere sistemice, care duc spre tot corpul și artere pulmonare, care îl duc la plămâni.

Arterele au un rol fundamental şi le datorăm viaţa. Dacă acestea se blochează, organismul nostru nu va fi bine oxigenat, iar asta duce la o serie de afecţiuni ce pot culmina cu deces. Un nivel crescut al colesterolului poate duce la înfundarea arterelor, o problemă serioasă care poate declanşa afecţiuni grave. Dacă eşti conştientă de semnele care îţi spun că ai arterele înfundate, îţi poţi proteja sănătatea. Nu este de glumit cu placa arteriala, asa ca fii foarte atenta la aceste semne.

1. Durerile de picioare si senzatia de amorteala poate sa fie un semn clar ca ai arterele infundate. Mai mult decat atat, daca senzatia de picioare amortite dispare atunci cand te odihnesti, atunci simptomele sunt si mai clare.
2. Oboseala accentuata si puseurile respiratorii sunt semne ca inima nu mai primeste destul sange. Acest lucru arata in primul rand ca exista o problema la artere si ca ar putea fi infundate.

3. Anginele pectorale, adica senzatia de presiune in piept si in zona inimii, arata din nou ca arterele sunt infundate si ingrosate si ca sangele nu circula cum trebuie
4. Pierderea parului – Daca ai prea multe trigliceride in sange, iti vor afecta parul.
5. Disfunctia erectila poate fi un simptom al arterelor infundate. Acest lucru se intampla din cauza vascularizarii foarte proaste, generate de depunerile din interiorul arterelor.
6. Formarea de cute in zona lobului urechii. Chiar daca acest simptom este ciudat, multe studii medicale susțin că acesta este un semn al bolilor de inima. Slaba circulație, inclusiv a arterelor, poate duce la formarea acestor cute.
Cum se desfunda arterele in mod natural
-Vitamina B
Puteti reduce semnificativ aceasta problema prin consumul de 0,5 mg de vitamina B12, 25mg de vitamin B6.
-Rodia
Rodia este un fruct uimitor,cu numeroase proprietati de vindecare.
-Usturoiu
Usturoiu este o leguma care poate fi destul de benefica pentru sanatatea ta. Alicina, principala substanta care contribuie la dilatarea vaselor de sange, impiedica formarea cheagurilor si normalizeaza tensiunea arteriala, va fi mai usor absorbita in organism daca vei zdrobi cateii de usturoi.
-Varza murata
Previne aparitia bolilor cardiovasculare si a aterosclerozei – anumiti compusi scad concentratia colesterolului rau, impiedicand formarea placilor ateromice.
Sursa: www.healthandhealthyliving.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!