Cum poți afla dacă ai nevoie de Magneziu imediat (si cum sa il obtii)

by Ana Balan on Mar 16, 2017 Sănătate 992 Vizualizari

Lipsa Magneziului poate sa iti afecteze serios sanatatea. Faptul ca dieta alimentara se schimba de-a lungul timpului altereaza chiar mai mult sanatatea. Acest lucru se datoreaza lipsei nutrientilor.

Lipsa Magneziului este o problema dificila pentru ca uneori este imposibil de obtinut din alimente, dar este vital pentru procesele corpului. Acum ceva vreme, solul abunda de minerale precum Magneziul si tot ce trebuia sa faci pentru a-ti imbunatati sanatatea era sa mananci legume si fructe proaspete. Agricultura moderna presupune lipsa Magneziului din sol.

Poti sa iti iei suplimentul de Magneziu din nuci,  legume cu frunze inchise la culoare, fasole, seminte si ackerel. Multi oameni ar trebui sa includa aceste alimente in dieta lor zilnica, deoarece diminueaza lipsa Magneziului.

Acestea sunt semne ale lipsei de Magneziu:

  • Ameteala, cistita, anxietatea, convulsiile, confuzia
  • Hipertensiunea, migrenele, pierderile de memorie, crampele musculare, deficitul de potasiu- sete extrema
  • Iritabilitatea, retentia de lichide, probleme cu inima, depresia, dificultate la inghitire
  • Boli ale rinichilor si ale ficatului, cheaguri de sange, astm bronsic, boli intestinale, deficit de Calciu
  • Hipertensiune arteriala, osteoporoza, oboseala, constipare, tremuraturi, diabetul de tip 2
  • Hipoglicemie, insomnie, dificultati respiratorii, greata, carii dentare, fertilitate-preeclamsia
  • Travaliu prematur, chimbari de stare- depresii, anxietate, dezordini, precum sindromul Reynaud, care poate cauza la degeraturi ale degetelor de la picioare, amorteala si schimbari ale culorii pielii.

Tratament:

Capacitatea corpului tau de a functiona, deci si sanatatea ta vor avea de suferit daca nu primesti suficient Magneziu in fiecare zi. 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Considera urmatorul fapt: nivelul de Magneziu din organismul tau va creste daca alegi sa consumi produsele potrivite.

Daca si dupa ce vei consuma alimente bogate in Magneziu, problemele tale vor persista, incearca suplimentele alimentare. Multe alimente contin umpluturi. Acestea sunt: lactatele, conservantii, graul, zaharul si glutenul. Acestea nu sunt potrivite!

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!