Acest remediu tratează artrita,răceala,colesterolul și alte boli!Medicii nu au nici o explicație...

Recomandat by Ana Balan on Mar 23, 2017 Sănătate 724 Vizualizari

Mierea este unul din cele mai sănătoase și utile produse naturale. Ea are o multitudine de efecte benefice asupra organismului nostru. Cu toate acestea mierea naturală poate obține un efect și mai puternic, dacă este amestecată sau folosită concomitent cu un alt produs, așa cum ar fi scorțișoara.

În cele ce urmează îți propunem câteva amestecuri pe bază de miere și scorțișoară care te vor ajuta să te tratezi de boli.

Astfel, dacă:

Este bolnavă bila – trebuie să amesteci 2 lingurițe de scorțișoară cu o linguriță de miere într-un pahar cu apă caldă. Această băutură se bea în fiecare zi până la însănătoșire.

Colesterolul este mărit – amestecă 1 lingură de miere cu 3 de scorțișoară și consumă acest amestec în fiecare zi. Colesterolul va scădea în scurt timp cu până la 15%.

Ai probleme cu inima – consumă miere amestecată cu scorțișoară în proporție de 1:1. Acest amestec previne atacurile de cord.

Ai artrită – amestecă scorțișoară și miere în proporție de 1:4. Acest amestec dizolvă surplusul de calciu din organism și întărește articulațiile.

Imunitatea este slăbită – se recomandă să mănânci cât mai mult și cât mai des scorțișoară și miere. În aceste caz nu există vreo proporție anume. Cu cât mai mult – cu atât mai bine.

Suferi de gripă ori răceală – consumă din oră în oră o linguriță de miere și una de scorțișoară. Te vei face sănătos în decursul unei singure zile!

După cum ai observat, în aceste remedii diferă doar proporția de miere și scorțișoară, iar ingredientele sunt aceleași. Respectarea proporției este foarte importantă pentru tratarea bolilor menționate.

Îți dorim mult succes!

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: thehealthguide.org

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!