Acet produs te va ajuta să scăpi de constipație,petele de bătrânețe,durerile articulare...!

by Ana Balan on Mar 31, 2017 Sănătate 823 Vizualizari

Uleiul de ricin este un produs natural care poate fi utilizat pentru tratarea diferitor afecțiuni și boli. În acest articol o să-ți propunem câteva utilizări a acestui ulei:

1. Îndepărtează petele de bătrânețe

Este vorba de petele pigmentare prezente mai ales la persoanele în vârstă. Acizii grași din uleiul de ricin sunt în stare să dizolve aceste pete și să redea pielii un aspect sănătos și natural. De asemena și pielea neafectată de pigmentare doar are de câștigat de pe urma aplicării pe ea a uleiului de ricin.

2. Tratează constipația

Uleiul de ricin are un efect laxativ pronunțat, de aceea o cură zilnică a câte 3 linguri de ulei de ricin te va putea scăpa de constipație.

3. Elimină durerile articulare și artroza

Pentru asta este nevoie să aplicăm comprese cu ulei de ricin pe zona afectată de durere. Peste compres este nevoie să punem o folie de aluminiu pentru un efect mai bun.

4. Benefic pentru ficat și sistemul limfatic

Uleiul de ricin are proprietatea de a accelera activitatea ficatului, astfel încât din el este eliminat surplusul de apă. Sistemul limfatic la fel are de câștigat, pentru că se curăță de toxine. Pentru a avea parte de aceste efecte nu trebuie decât să pui un compres cu ulei de ricin pe burtă.

5. Fortifică sistemul imunitar

Aceste efect se datorează faptului că uleiul de ricin stimulează producția de globule albe în sânge, responsabile de nimicirea virușilor și bacteriilor din corp. Consumă zilnic câte o linguriță de ulei ricin timp de 1 săptămână o dată pe lună pentru a avea un sistem imunitar puternic.

Îți dorim multă sănătate!

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Surse selective: webmd.comrd.comnatural-homeremedies.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!