Această rețetă populară oferită de un academician rus,restabilește vederea,folosind aloe.

by Ana Balan on Apr 1, 2017 Sănătate 774 Vizualizari

Circa 285 milioane de oameni din întreaga lume suferă de tulburări de vedere. E o statistică ce surprinde și frapează. Medicii afirmă că principalele cauze de înrăutățire a vederii sunt fumatul, alimentația nesănătoasă și problemele ecologice.

În unele cazuri vederea poate fi restabilită. Academicianul Filatov, un renumit doctor-oftalmolog, le recomandă pacienților săi o băutură minunată care ajută la restabilirea vederii. Iată și ingredientele acesteia:

  • 100 ml de suc de aloe
  • 500 g de nuci fărâmițate
  • 300 g de miere de albini
  • 3 lămâi din care se stoarce sucul

Cum se prepară acest suc:

După ce curățați frunzele de ghimpi și le spălați bine cu apă caldă, puneți-le în frigider pentru 8-11 zile.

După perioada indicată, extrageți sucul din frunzele de aloe cu ajutorul storcătorului sau chiar a unei răzătoare obișnuite. Se amestecă sucul de aloe cu celelalte ingrediente și băutura este gata!

Se consumă câte o linguriță de trei ori pe zi din acest amestec, cu 30 de minute înainte de masă.

ATENȚIE! Amestecul trebuie consumat pentru o perioadă nu mai mare de o săptămână!

Tratamentul se recomandă să fie făcut cu frunze de aloe vera cu vârsta de cel puțin 3 ani.

Academicianul Filatov a dezvoltat o doctrină despre acțiunea stimulatorilor biogeni. Aceste substanțe se acumulează în țesuturile plantelor sub influența diferitor factori negativi din mediul înconjurător. De exemplu ele se formează în aloe atunci când planta se află în condiții de frig sau întuneric.

Contraindicații pentru consumul sucului de aloe: acesta nu trebuie consumat în cazul bolilor de rinichi, ale tubului digestiv, ale sistemului cardiovascular, în cazul bolilor oncologice sau a hemoroizilor, precum şi în cazul femeilor însărcinate sau aflate în perioada de ciclu menstrual.

Dacă nici una din aceste contraindicaţii nu se referă la tine, atunci poţi începe să consumi acest medicament natural şi să recomanzi această reţetă de restabilire a vederii și prietenilor tăi!

Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist”.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!