Acest leac vindeca glanda tiroida cu un singur ingrendient!

by Ana Balan on Apr 26, 2017 Sănătate 1677 Vizualizari

Bea un pahar de apă cu lămâie dimineața si este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru sanatatea ta.

Aceasta nu va ajuta doar sa eliminati toxinele daunatoare si sa hidrateza corpul, dar, de asemenea, ajuta la îmbogățirea corpului cu substanțe nutritive vitale, cum ar fi calciul, magneziul, fierul, proteine, potasiu, fibre de pectină, glucide, precum și vitaminele A, complexul B și C.

Lamaia are un conținut ridicat de acid citric, care are un antifungic uimitor, antiviral și antibacterian. Acesta va stimula sistemul imunitar și va ajuta la combaterea infectiilor, cum ar fi gripa comun.

Ai nevoie doar de 1 lamaie pentru a o stoarce proaspătă într-o ceașcă de apă fierbinte, iar apoi se adaugă miere pentru gust. Acolo ai apa de lamaie fierbinte!

Beneficiile de sanatate in urma consumului de apa cu lamaie

1. Digestia

Apa cu lamaie fierbinte stimuleaza ficatul pentru a ajuta mai mult bila care ajută la digestie. De asemenea, este benefica în cazul problemelor de constipatie si indigestie.

2. Apa cu lamaie promoveaza pierderea in greutate

Lamaia are fibre de pectină, care va da senzatia de satietate, ajutând astfel in lupta cu poftele alimentare și a foamei.

Consumul un amestec de lămâie și miere proaspătă în apă caldă alcalinizează, de asemenea, stomacul. Acest lucru este destul de benefic pentru ca vei pierde în greutate.

3. Ideal pentru curatarea pielii

Consumand un pahar de apă de lamaie fierbinte în fiecare dimineață, va ajuta la purificarea sangelui si a genera noi celule sanguine, oferindu-vă astfel o piele frumoasa si sanatoasa.

4. Stimulează sistemul imunitar

Consumul acestei băuturi va crește înclinația organismului de a absorbi fier si vitamina C, care întărește și stimulează sistemul imunitar al organismului respectiv, pentru a combate infecțiile cum ar fi comune gripa.

5. Apa fierbinte cu lamaie Îmbunătățește respirația

Consumand apa cu lamaie fierbinte în mod regulat, vă ajută să luptati împotriva bacteriilor care sunt responsabile pentru respiratia urat mirositoare. Și anume, gura ta va fi curata și veți genera mai multe saliva care neutralizeaza bacteriile si care cauzeaza respiratia urat mirositoare.

6. Apa cu lamaie ajută la reglarea nivelului de pH din corpul tau

Acidul citric și acidul ascorbic poate ajuta la stabilizarea nivelului pH-ului organismului. Un organism de acid are un risc mai mare de a dezvolta complicatii grave de sanatate.

7. Sprijina nivelurile de energie

Lamaia este încărcata cu vitamine și minerale, stimularea de energie, cum ar fi fosfor și vitaminele B și C. Această băutură va actualiza corpul si in mod semnificativ va creste nivelul de energie.

8. Este excelent pentru infectiile din gât

La un pahar de apa calda cu lamaie în fiecare dimineață, înainte de micul dejun va ajuta combaterea infecțiilor gâtului, datorită proprietăților antibacteriene ale lămâiei.

9. Ajuta la reglarea presiunii arteriale

Lamaia are potasiu, care este eficace în ameliorarea stresului, ajutând cu funcțiile mentale și promovarea somnului. Atunci când ești bine odihnit, vei avea o tensiune arterială mai stabilă.

10. Aceasta ajută la golirea tractului urinar

Fiind un diuretic puternic, apa cu lamaie va va ajuta sa urinati mai des.

Prin urmare, asigurați-vă că vă începeți ziua cu un pahar de apă caldă cu lămâie și bucurati-va de beneficiile sale de sănătate incredibile!

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!