Cum puteți scăpa pentru totdeauna de ciuperca unghiilor!

Recomandat by Ana Balan on May 10, 2017 Sănătate 1704 Vizualizari

Îngălbenirea și exfolierea unghiilor, apariția fisurilor și mâncărimilor între degete sunt simptomele infecției cu ciupercă. Statisticile ne arată că fiecare al 5-lea locuitor al Planetei suferă de această problemă.

Imunitatea scăzută, încălțămintea incomodă, transpirația excesivă a picioarelor, kilogramele în plus sunt factori care contribuie la infectare. Dacă ați observat apariția ciupercii la picioare, atunci trebuie să acționați imediat!

Remediile naturiste nu o dată și-au dovedit eficiența.  Howandwhy.ro vă propune cel mai bun remediu contra ciupercii care conține doar 2 ingrediente.

Remediu eficient contra ciupercii unghiilor

Bicarbonatul de sodiu și oțetul de mere se găsesc astăzi în bucătăria fiecărei gospodine. Anume cu ajutorul acestor produse poate fi nimicită ciuperca.

Amestecați oțetul de mere cu apă călduță în raport de 1:3, turnați amestecul într-un vas și țineți picioarele în această soluție 20 de minute. După care ștergeți bine picioarele. Turnați din nou apă în vas (2 l) și diluați 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Țineți picioarele în această băiță 15 minute, ștergeți bine picioarele și tăiați toate porțiunile unghiilor care sunt afectate de ciupercă. Se vor îndepărta cu ușurință.

Veți învinge infecția dacă veți face această procedură în fiecare seară până vor crește unghii pe deplin sănătoase. Motivul este că ciuperca piere în mediul acid, iar bicarbonatul împiedică răspândirea acesteia.

În unele cazuri mai grave, după băițe, puteți aplica pe unghii ulei de arbore de ceai. Acesta este recomandat drept un eficient remediu antimicotic.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!