Acest amestec îți va diminua durerea la nivelul articulațiilor după o singură utilizare!

by Ana Balan on May 28, 2017 Sănătate 1047 Vizualizari

Acest medicament tradițional funcționează și face într-adevăr minuni!

Durerile articulare sunt adesea percepute ca un semn de bătrânețe, mai ales în cazul cand varsta depășește  peste 40 de ani.

Dar disconfortul la nivelul  articulațiilor poate aparea  și la persoanele mai tinere.Durerile de oase  și articulații ,dacă nu au legătură cu anumite traume,pot fi cauzate de artrită,gută,osteoartrită și anume boli autoimune.De asemenea,acestea pot fi asociate cu inflamația cronică. 

Dacă suferiți de dureri la nivelul oaselor și articulațiilor,preparați această veche rețetă rusă de medicina tradițională,un remediu,care va reduce inflamația,va întări oasele,te va ajuta să te elibereazi de dureri,care nu este dificil de a o găti acasă.

Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de: 

  • 1 lingura mustar picant
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura de sare fina
  • 1 lingura miere

Le amestecați pe toate cu blenderul pana se omogenizeaza.

Utilizarea acestui amestec: Aplicați unguentul pe articulația afectată, apoi se acoperă cu celofan,iar pe partea de sus puneți un fular de lână. Țineți compresul  1,5-2 ore înainte de culcare. Este important ca după procedură medicală să aveți ocazia să vă odihniți. Se recomandă să se repete aplicarea acestui unguent timp de 4-5 zile consecutive cu toate că veți simți efectul ,după prima dată. După ce preparați unguentul trebuie  să-l păstrați în frigider pentru a-l folosi după cum este necesar. Dacă aveți o durere de cap, aplica acest unguent cu whisky, și durerea dispare.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!