Cum scapi de grăsimea abdominală –fără exerciții!

by Ana Balan on Jul 16, 2017 Sănătate 792 Vizualizari

Grăsimea abdominală este cunoscută și sub numele de viscerală. Reprezintă un tip de acumulare de grăsime în jurul cavității abdominale. Este foarte dificil de a lupta cu ea, așa că, încercând diverse diete, mulți renunță la ideea tratamentului. Dacă suferiți de această problemă și sperați că într-o bună zi veți scăpa de ea apelând la metoda chirurgicală, trebuiesă vă dezamăgim: chirurgii nu au învățat încă să efectueze astfel de proceduri.

Ce să faceți?

1.Treceți la o alimentare corectă. Revizuiți-vă regimul și măriți consumului de alimente vegetale. În mod ideal, regimul dumneavoastră ar trebui sa constea 70% din fructe si legume.

2. Consumați băutura specială, care se lupta cu grăsimea abdominală rapid și eficient. Din fericire, noi știm cum să-l preparați.

Băutura care topește grăsimea.

Deci, pentru a prepara băutura miraculoasă, nu aveți nevoie de prea multe produse.

INGREDIENTE:

1 castravete;

1 tulpină de țelină;

3 bucăți de ananas;

1 pahar de frunze de pătrunjel.

MOD DE PREPARARE:

După ce ați spălat și porționat ingredientele, puneți-le în blender și agitați-le. Băutura seamănă cu un smoothie. Și ca să nu evadeze nici o vitamină, beați bautura împreună cu pulpa. Spre deosebire de alte băuturi care ard grăsimea viscerală, aceasta este efectivă și gustoasă.

Beți acest cocktail în fiecare dimineață, pe nemâncate. Nu preparați mai multe porții și să le păstrați la frigider, pentru că nu va fi la fel de folositor. Cura completă durează 1 săptămână. După asta, puteți face o pauză de 1-2 luni.

De ce este important să scăpați de grăsimea abdominală.

Grăsimea viscerală nu numai că vă strică silueta, dar mai este și periculoasă. Aceste depuneri protejează organele interne numai dacă constituie doar 10-15% din cantitatea totală de grăsimi.

Când grăsimea abdominală se acumulează, ea poate provoca boli periculoase:

  • dereglări hormonale;
  • varice;
  • infarct miocardic;
  • boli oncologice;
  • tulburări metabolice.

Dacă nu doriți să aveți de a face cu una din ele, începeți prevenirea de astăzi.

Revizuiți regimul alimentar.

Cele mai importante sfaturi – nu mâncați prea mult și înainte de culcare. Nu uitați să faceți câte o zi detoxifiere pe săptămână. Iată care sunt produsele care trebuie să le elimini din alimentație: carne grasă, produse de patiserie, cartofi prăjiți, ulei, unt, pesmeți și chips, smântână și maioneză, mezeluri și ciocolată, bomboane și torturi.

Există și produse care, din contra, trebuie consumte mai mult și mai des. Cum ar fi carnea de rață, curcan, gâscă, vită și brânza de vacă. Alegeți produsele de panificație din făină integrală. Consumați cât mai multe fructe și legume.

Atunci când nu mai puteți ascunde grăsimea abdominală, e timpul să începeți să îngrijiți de propriul corp. Datorită acestei băuturi puteți slăbi și să vă îmbunătățiți starea de sănătate indiferent de vârstă. Urmați instrucțiunile și faceți o schimbare în interior și exterior. Împărtășiți aceste sfaturi și prietenilor.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!