INCREDIBIL!Acest unguent ajută la tratarea durerilor articulare! Are efecte uimitoare

by Ana Balan on Jul 16, 2017 Sănătate 825 Vizualizari

Durerea sau sensibilitatea oaselor si articulatiilor sau durerea musculara sunt probleme obisnuite pentru persoanele de varsta mijlocie si pentru persoanele in varsta. Aceste probleme apar datorita deteriorarii corpului pe masura ce imbatranim, si deseori neglijarii sanatatii oaselor. Cu toate acestea, durerile articulare, osoase si musculare nu trebuie ignorate – daca sunt lasate netratate, atunci aceste dureri va pot afecta in mod semnificativ mobilitatea.

Pe masura ce imbatranim, corpul trece prin multe schimbari. Muschii isi schimba forma si dimensiunea, ceea ce duce la cresterea riscului de leziuni si fracturi. Desi imbatranirea este inevitabila, exista o reteta naturala care poate face minuni pentru sanatatea oaselor si a muschilor daca este luata in mod regulat. Remediul este vechi si a fost folosit de bunicii nostri in trecut. Acesta contine numai 3 ingrediente simple si este foarte usor de pregatit. Iata ce aveti de facut.

Ingrediente:

300ml alcool de 70%

100ml iod

10 aspirine

Toate ingredientele sunt usor accesibile la orice farmacie.

Mod de preparare:

Amestecati prima data iodul cu alcoolul, apoi sfarmati tabletele de aspirina si adaugati-le in amestec. Turnati rezultatul intr-o sticla din sticla si lasati-o timp de 21 de zile intr-un loc racoros si intunecat. Utilizati amestecul pentru a prepara comprese pe care apoi sa le aplicati pe zona afectata. Masati articulatiile dureroase si muschii cu aceasta, si veti scapa rapid de durere!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!