Această tehnica de tratare a bolilor nu are analogii!

by Ana Balan on Jul 22, 2017 Sănătate 831 Vizualizari

Picioarele se confruntă cu o sarcină uriașă pe tot parcursul zilei. De foarte multe ori suferim de oboseală la picioare în timpul nopții, mai ales femeile, care au fost atât de încântate de tocuri ...  Masajul de picioare ajută pentru a diminua stresul, dar este necesar nu numai pentru acest motiv!

Conform principiilor de reflexoterapie, pe tălpile picioarelor sunt aranjate principale puncte ,care sunt responsabile pentru funcționarea corectă a întregului organism. Un simplu act de masaj al picioarelor, te ajuta să uiți de durere în diferite părți ale corpului! Datorită stimularii zonelor specifice organelor interne se schimbă fluxul de sânge , care ajută pentru a rezolva o serie de probleme de sănătate.

Cum se face masajul la picioare

Terminațiile nervoase situate în picioare - un instrument valoros pentru vindecare! În medicina Orientului Îndepărtat, masajul la picioare și degete este considerat un panaceu. Prin aceasta procedura efectuată seara, vei simți îmbunătățirea sănătății, o explozie de energie, în timpul nopții, te vei trezi pe deplin odihnit dimineața  ...

Acest videoclip vă va arăta cum se face masaj la picioare. Aceasta nu este doar o terapie utilă, dar, de asemenea, foarte, foarte benefic.

 

Punctele active de masaj la picioare

Dacă masați vârfurile degetelor de la picioare , vă ajută să scăpați de  durerile de cap și să stimulați activitatea creierului.

Zona din jurul degetului mare va ajuta să vindecați durerile în gât - trebuie doar să  masați activ.

Zona de masaj în centrul piciorului ajută la funcționarea normală  a plămânilor  în caz de o stare patologică de astm, ameliorează  respirația.

Masarea zonei chiar sub degetul mare a piciorului, pad convexe, ajută la reglarea întregului sistem cardiovascular .

Prin masarea părții interioare a piciorului , sub arcada,  se ameliorează durerile de ficat.

Durerile de spate dispar, în cazul cînd masați bine călcâiul .

Acest masaj de picioare obosite merită  să fie promovat. Spune prietenilor tăi despre această metodă minunată de vindecare, pentru  ca  sanatatea lor să fie mai bună!

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!