Ghimbirul distruge cancerul ovarian de prostată și colon mai bine decît orice altceva!

Recomandat by Ana Balan on Jul 5, 2016 Sănătate 2285 Vizualizari

Ghimbirul face parte din medicina naturală de secole. De fapt, această rădăcină cu proprietăți curative purternice a fost folosită de-a lungul timpului ca tratament pentru numeroase boli. Până și medicina modernă a recunoscut beneficiile ghimbirului asupra organismului. Însă știai că ghimbirul poate să vindece cancerul ovarian, de prostată și de colon mai bine decât orice altceva?

Ghimibrul conține gingerol, paradol și shagaol, compuși anticancer, așa cum se arată într-un stutiu publicat în Jurnalul de Toxicologie. Alte studii au dovedit și ele cum ghimbirul acționează și distruge cancerul ovarian, de prostată și cel de colon. Mai mult, se crede că proprietățile ghimbirului sunt chiar mai puternice decât ale chimioterapiei.

Ghimbirul distruge celulele cancerigene la nivelul prostatei

Un studiu american, publicat în Jurnalul Englez de Nutriție, a relevat faptul că extractul de ghimbir poate stopa dezvoltarea celulelor cancerigene ale prostatei dacă se comsumă 100 mg/kg de greutate corporală. Rezultatul a arătat că ghimbirul a redus celulele cancerigene la 56% dintre subiecți. Tot studiile au arătat că 100 g de ghimbir proaspăt pe zi are aceleași rezultate la o persoană care cântărește 70 kg. Ghimbirul nu afectează și restul celulelor corpului, cum ar fi cele din stomac, care se divid la fel de rapid. Luând în considerare toate aceste aspecte, ghimbirul poate fi un tratament foarte eificient în lupta împotriva cancerului de prostată, mai eficient decât chimioterapia.

Ghimbirul distruge celule cancerigene la nivelul ovarelor

Activitatea și dezvoltarea celulelor cancerigene pot fi stopate de compușii care există în ghimbir. Drept pentru care ghimbirul este cât se poate de eficient în prevenirea și trataera cancerului ovarian. Cercetătorii de la Asociația Americană de Cancer au arătat modul în care ghimbirul poate face asta, și încă foarte bine. În plus, celulele cancerigene nu dezvoltă rezistență la ghimbir, cum se întâmplă în cazul chimioterapiei. Utilizarea ghimbirului ca și tratament nu are nici atât de multe efecte negative, este mai puțin toxic și nu dezvoltă resitență, cum spuneam și anterior.

Cancerul de colon 

În 2003, cercetătorii au descoperit faptul că ghimibrul previne apariția cancerului de colon. Și acesta nu este unicul studiu realizat pe acest subiect. În 2015, un atl studiu a scos la iveală faptul că ghimibrul nu numai că ameliorează, dar distruge de la rădăcină toate celulele cancerigene. Ghimibrul este eficient în tratarea cancerului ovarian, de colon și de prostată, nefiind la fel de agresiv precum este chimioterapia. Asta înseamnă că ghimibirul distruge celulele cancerigene și lasă totul intact în urma lui. În plus, nu este toxic.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!