VIDEO.Lămâia și bicarbonatul de sodiu, o combinație miraculoasă Iată ce boli tratează

by Ana Balan on Jul 25, 2016 Sănătate 1098 Vizualizari

În ultimul timp, s-a demonstrat că lămâia combinată cu bicarbonatul de sodiu poate fi extrem de benefică în tratarea diferitelor condiții de sănătate, acest amestec puternic putând distruge celulele canceroase. Mai mult de 20 de studii diferite efectuate pe lămâie au fost efectuate încă din anii ’70 și toate au dovedit că acest fruct poate distruge 12 tipuri diferite de cancer. Chiar mai mult, aceste constatări au fost confirmate de o companie farmaceutică majoră. Pentru a fi mai specifici, aceste studii au descoperit că lămâia inhibă dezvoltarea celulelor canceroase și s-a dovedit a fi de 10.000 de ori mai puternică decat chimioterapia.

Un potențial tratament de cancer

Chiar dacă cercetările confirmă faptul că cele mai multe fructe citrice, în special lămâi, pot preveni răspândirea celulelor tumorale, această problemă este încă subiectul multor dezbateri. În plus, proprietățile medicinale ale lămâii pot fi îmbogățite cu utilizarea unui alt ingredient de uz casnic comun – bicarbonatul de sodiu. Acesta restabilește echilibrul pH-ului în organism, prevenind astfel apariția cancerului.

Acum, este foarte bine cunoscut faptul că tratamentul convențional al cancerului incude chimioterapie. Cu toate acestea, acest tratament anti-cancer ucide nu numai celulele canceroase, dar si cele sănătoase. Pe de altă parte, bicarbonatul de sodiu și lamâia țintesc numai celulele canceroase, lăsând intacte celulele sănătoase.

Dacă sunteți un pacient cu cancer și sunt în căutarea pentru un tratament alternativ, următoarea metodă poate fi extrem de benefică. Ia 2 lingurițe de suc de lămâie și o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu înainte de fiecare masă. Asigurați-vă că lămâile sunt organice.

In afara de cancer, lămâie este, de asemenea, benefică împotriva chisturilor și tumorilor.

Potențial antimicrobian

Abundente în vitamina C, lămâile sunt un agent antimicrobian puternic, care tratează în mod eficient infecții bacteriene și fungice. În plus, lămâile sunt extrem de eficiente în tratarea paraziților intestinali și viermi. Consumul regulat de lămâie poate regla nivelul tensiunii arteriale și reduce stresul.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile lămâii și ale bicarbonatului de sodiu, puteți accesa următorul video.

 

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!