Scapă de toxine! Plasturi din produse naturale care te ajută să-ți detoxifici organismul

Recomandat by Ana Balan on Jul 26, 2016 Sănătate 1661 Vizualizari

Plasturii de detoxifiere sunt plasturi lipicioși, care se aplică pe talpa piciorului și care se pun în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. Ei curăță organismul de toxine dăunătoare. Rezultatele acestora sunt uimitoare. A doua zi dimineața, când te trezești, trebuie doar să îi dezlipești și vei observa că sunt mai închiși la culoare, ceea ce înseamnă că au absorbit toxinele dăunătoare din organism. Te vei simți plină de energie!

Acești plasturi de detoxifiere au fost folosiți în Japonia pentru prima dată.Stilul nostru pasiv de viață afectează circulația sângelui, mai ales la nivelul picioarelor, gleznelor și în jurul zonei inferioare a picioarelor. Acesta este motivul pentru care acești plasturi de detoxifiere trebuie să fie plasați sub picioarele noastre, pentru a îmbunătăți circulația sângelui.  Acest tip de metodă de detoxifiere este foarte util și te va face să te simți mai bine, mai puțin obosită și te va scuti de durere în întregul corp. Puteți cumpăra acești plasturi din magazin sau îi poți face chiar acasă la tine!

Uite rețeta pentru plasturii de detoxifiere făcuți în casă!

Ingrediente:

Usturoi

Ceapă

Apă

Tifon adeziv

Șosete

Indicații:

Mai întâi de toate, se taie usturoiul și ceapa în bucăți foarte mici. Apoi, se toarnă puțină apă într-un castron și se lasă să fiarbă. Se adaugă ceapa tocată și usturoiul în apa de fierbere și se lasă la fiert  timp de 10 minute, la foc mediu. După aceea, se lasă timp de 20 de minute până când se răcește și se toarnă amestecul pe tifonul adeziv, suficient cât se se ude. Dacă ați turnat prea mult lichid pe tifon auto lipicios, ar trebui să stoarceți excesul de lichid. După aceea, pune tifonul adeziv sub picioare și pune niște șosete, astfel încât plasturii să nu cadă sau să nu se deplaseze. Aruncă tifonul atunci când te trezești, în dimineața următoare. Te vei simți odihnită și plină de energie.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!