Ce se întâmplă dacă masezi acest punct de pe frunte

by Ana Balan on Aug 11, 2016 Știați că 1242 Vizualizari

Există o sumedenie de metode de relaxare și tot felul de masaje care nu sunt doar eficiente, dar și plăcute. Însă, de cele mai multe ori ele necesită timp, bani și un specialist cu mâini de aur.

E foarte posibil că ai făcut această procedură inconștient. Acest lucru dovedește că intuiția ta nu a dat greș nici de această dată. Masarea acestui punct ajută la sporirea concentrației și gândirii, ameliorează durerile de cap și relaxează ochii, mai ales dacă ai stat mai multe ore în fața calculatorului. Cunoscătorii din medicina chineză, de asemenea, cred că masajul acestui punct evoluează intuiția umană.

Ce trebuie să faci?

Apăsați ușor pe acest punct și deplasați degetul până la 3 cm într-o linie verticală. Execută aceste mișcări timp de 45 – 60 de secunde. Rezultatul nu se va lăsa așteptat!

Cercetătorii susțin că “această procedură activează unul dintre centrele creierului, eliminând astfel stresul. În plus, această procedură îmbunătățește aspectul pielii, corectează colțurile ochilor și a gurii, și activează procesele de regenerare a organismului. ”

Noi am testat metoda și putem spune cu certitudine – FUNCȚIONEAZĂ!

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!