VIDEO.Un pinguin regal a fost numit colonel în Norvegia

by Ana Balan on Aug 23, 2016 Știați că 1685 Vizualizari

Prin ordinul norvegian Regele Harald al V  a onorat pinguinul Sir Nils Olav,  cu titlul de cavaler, care a devenit colonel.Amuzantul moment s-a petrecut la grădina zoologică din Edinburgh, unde Sir Nils Olav a primit distincţia din partea unui reprezentant al Gărzii Regale Norvegiene. 

 Datorită faptului că aceste păsări sunt mascotele Garzii Regale Norvegiene ,  asfel de activități similare au loc încă de la începutul secolului al 20-lea

 

 

Când regele norvegian a vizitat în Scoția, Zooparcul Edinburgh  , el a fost fascinat de pinguinii împărați, astfel încât a decis să-i facă mascote ale armatei.

 


 

Uşor nedumerit, pinguinul a păşit timid printre oameni şi a acceptat medalia fără a şti prea bine ce i se întâmplă. A trecut apoi garda în revistă, dar pasul său de defilare, destul de domol, a lăsat impresia că ar avea nevoie de o pregătire militară suplimentară.

 


 

Mai jos priviți un video de  la acest moment  istoric la care  pinguinul s-a dovedit  demn de această onoare. El a mers încet de-a lungul armatei, sa oprit, a luat comanda, și apoi încet și majestuos  el a revenit la locul său.


 

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante