Inventii trăsnite dintre cele mai ciudate

by Ana Balan on Aug 26, 2016 Știați că 1484 Vizualizari

Pe cat de ciudate si trasnite, pe atat de folositoare par a fi unele dintre aceste inventii.

In continuare, va vom prezenta cateva inventii nebune pentru rezolvarea problemelor cotidiene.

1. Unt stick-ul

Unt stik-ul este o inventie chindogu (arta japoneza a inventiilor ingenioase de zi cu zi,  asemanatoare cu lipiciul pentru papetarie, usor si economic, perfect pentru a unge o bucata de paine prajita fara a mai murdari un cutit.

Inventatorul unt stick-ului este Luca Moon, in 1867, in timpul unui meci de cricket el a vrut sa gaseasca o modalitate rapida pentru a-si unge cu unt biscuitii in timpul pauzei de ceai.

 

 

2. Tacamurile de birou – Din-Ink

Designerii italieni de la firma Zo-loft au dezvoltat Din-Ink, o linie de capace pentru pixuri care se pot folosi ca tacamuri.Tacamurile Din-Ink rezista pana la o temperatura de 221 de grade si sunt fabricate din porumb nemodificat genetic, carofi si alte materiale non-toxice. Aceste tacamuri de birou sunt biodegradabile in 180 de zile.

In cazul in care va este foame la birou si nu aveti tacamuri la indemana, lucrurile sunt ca si rezolvate! Aveti nevoie de un set de astfel de pixuri.

Din-Ink este in prezent fabricat de catre compania Fiftytwoways LTD

 

 

3. Pungile anti-furt pentru gustari

In cazul in care va este teama ca la birou sau la scoala sandvisul dumneavoasta va disparea subit, solutia este simpla … faceti-l sa para stricat.

Designerii de la compania “the.” (thinkofthe.com) au creat pungile anti-furt pentru gustari, un mod distractiv de a face gustarea dumneavoastra sa para mai putin delicioasa.

Producatorii acestor pungi ingenioase doneaza 5% din venituri catre “Freedom from Hunger” (https://www.freedomfromhunger.org).

 

 

4. Colantii / ciorapii anti-perversi

Conceputi penru a respinge avansurile nedorite, colantii cand sunt purtati dau un aspect extrem de paros picioarelor.
Aceasta inventie a fost publicata pentru prima data pe o retea de socializare din China (weibo.com) sub titlul “Esential pentru metrou”.

 

5. Cravata falsa

Ascunzatoarea perfecta pentru bauturi, daca trebuie neaparat sa beti la locul de munca.

Cravata falsa este disponibila intr-o gama variata de culori si include un compartiment special pentru rezerva de bauturi.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Interesante

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!