Un copil chinez a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana - FOTO

by Ana Balan on Aug 29, 2016 Știați că 1962 Vizualizari

Chipul, frumos și oarecum straniu, al unui copil chinez din Dahua, localitate din sudul Chinei, a stârnit vâlvă mai ales în lumea oamenilor de știință. Nu aspectul ochilor, cu o strălucire de felină a șocat, ci faptul că ei văd PERFECT în întuneric. Noaptea, copilul vede ca o feline. La fel de bine vede și în lumina zilei. Copilul chinez, spun unii oameni de știință, a atins o nouă treaptă a evoluţiei și vestește apariția unei noi rase umane, perfecționate biologic.

Face parte dintr-o nouă rasă umană! Micuțul Nong Yousui, cu ochii lui de un albastru ireal, face – prin datele sale – înconjurul lumii. Alți oameni de știință spun că el ar putea fi reminiscența genetică a unei alte specii umane care poate veni de oriunde, de pe Terra sau din Univers. Profesorul băiatului a distribuit pe internet aceste trăsături diferite, iar variatele avansate din diverse colțuri de lume sunt dintre cele mai spectaculoase unele.

 

3623291.jpg

 

Micutul Nong este primul om care poate vedea in acest fel pe intuneric.Conform oamenilor de stiinta, aceasta trasatura nu reprezinta o mutatie genetica, ci o consecinta a evolutiei umane

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!