STIAI CA PARTEA CORPULUI PE CARE O SPELI PRIMA LA DUS INDICA CE FEL DE OM ESTI!

by Ana Balan on Sep 19, 2016 Știați că 926 Vizualizari

CUNOSTEAI ACESTE LUCRURI DESPRE PERSONALITATEA TA? 
Parul 

Persoanele care se spala intai pe cap si apoi pe corp sunt de cele mai multe ori creative si au inclinatie artistica. Sunt firi visatoare, dar poseda si resursele necesare indeplinirii visurilor si obiectivelor propuse, doar ca le cam lipseste motivatia. 

Aceste persoane nu pun mare pret pe aspectul financiar. Anturajul lor de prieteni este alcatuit in special din intelectuali si artisti. Sunt devotate partenerului/partenerei de viata si fac tot ce le sta in putinta ca sa il/o multumeasca. Punctul lor forte este talentul artistic, pe care de multe ori ajung sa si-l cultive. Natura si spiritualitatea reprezinta cele mai importante surse de inspiratie pentru persoanele din aceasta categorie. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai pe piept. 
Pieptul 
Aceste persoane au o personalitate pragmatica, simpla, sincera si receptiva. Detesta sa fie intrerupte atunci cand incearca sa se concentreze si nu prea manifesta rabdare fata de persoanele cu mentalitati diferite. In viata de cuplu, sunt loiale si poseda mult spirit de sacrificiu. Ar trebui sa incerce sa fie mai spontane si mai rabdatoare, precum si sa invete sa acorde mai mult timp activitatilor de relaxare. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai pe cap. 
Axilele 
Din aceasta categorie fac parte persoanele demne de incredere si devotate. Sunt foarte populare si iubite si se remarca prin altruismul de care dau mereu dovada. De multe ori se insala in privinta oamenilor in care investesc sentimente pentru ca sunt destul de naive. In principal, acestor persoane li se recomanda sa isi rezerve mai mult timp pentru ele insele si sa-si dezvolte latura spirituala ca sa fie fericite si implinite. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai pe umeri. 
Fata 
Aceste persoane pun mare accent pe avere si sunt determinate sa munceasca din greu pentru a obtine banii pe care si-i doresc. Sunt foarte sociabile si foarte pragmatice. Adeseori sunt intelese gresit si considerate egocentriste si aspre, dar acest aspect nu le deranjeaza prea tare. Au o imaginatie bogata si isi propun multe obiective. Sunt destul de dependente de partener(a), asa ca li se recomanda sa devina ceva mai autonome si mai dornice de initiativa in viata de cuplu. Se regasesc in practicile de meditatie si activitatile de voluntariat. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai in alte zone corporale decat in cele prezentate mai sus (vezi ultimul punct). 
Umerii 
Aceste persoane sunt foarte responsabile si se implica 100% in tot ceea ce intreprind. Au nevoie de perioade de singuratate ca sa isi reincarce bateriile si sa se poata concentra. Din acest motiv pot trece drept increzute, dar prieteniile pe care le leaga sunt foarte stranse si durabile. Nu sunt atrase de bani si putere, iar in relatia de cuplu sunt statornice si loiale. Li se recomanda sa-si rezerve mai mult timp pentru activitati de relaxare. Fac pereche buna cu persoanele care se spala mai intai in zona axilelor. 
Alte parti corporale 
Persoanele care se spala intai in alte zone ale corpului decat cele descrise intampina mai ales dificultati de a se impune si de a-si face remarcate abilitatile si caracteristicile pozitive. Acestora li se recomanda in special sa fie mai indraznete in exprimarea potentialului pe care il poseda. Trebuie sa se concentreze pe exprimarea propriilor calitati si nu sa incerce sa-si ascunda defectele. In viata de cuplu sunt pasionale si imaginative si poseda o buna intuitie, dar in rest se tem de esec si abordeaza problemele cu reticenta si indoiala. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai pe fata. 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!