INCREDIBIL! Descoperă cele 20 de moduri de utilizare a PASTEI DE DINȚI!

by Ana Balan on Sep 20, 2016 Știați că 1012 Vizualizari

Majoritatea utilizăm pasta de dinți pentru un singur scop: periajul dinților. E bine de știut că pasta de dinți poate fi folosită într-o multitudine de alte cazuri. Pasta are calitatea de a se usca repede și de a absoarbe umezeala. Poți elimina pete sau curăța multe alte lucruri cu ajutorul pastei de dinți.
Iată care sunt cele 20 de moduri unice de utilizare a pastei de dinți:

1. Argintărie
Obiectele din argint se pot murdări și înnegri în timp, de aceea au nevoie de o curățare în profunzime. Renunță la soluțiile costisitoare și încearcă pasta de dinți. Curăță cu atenție orice piesă de argintărie cu pasta de dinți, care va curăța rapid rezidurile și va conferi strălucire.

2. Farurile de la mașină
Mașina trebuie curățată integral, nu doar părțile metalice. Pentru faruri este indicată utilizarea pastei de dinți. Aplică pasta cu ajutorul unui burete și curăță până când obții rezultatul dorit. Vei avea apoi faruri curățate, ca noi.

3. Clape de pian
Uneori pianul poate arăta mai vechi decât este din cauza clapelor îngălbenite. Pentru a scăpa de acestă problemă soluția cea mai rapidă este pasta de dinți. Va înnălbi clapele, care vor părea ca noi.

4. Adidași
Pasta de dinți poate fi folosită pentru a curăța părțile din plastic ale încălțărilor. Vei fi uimit de eficiența cu care se vor curăța adidașii sau teneșii îngălbeniți.

5. Ochelari de soare
Pasta de dinți poate fi foarte bine utilizată pentru redarea strălucirii și curățarea ochelarilor de soare. Ai grijă să ștergi lentilele cu mișcări fine.

6. Petele de pe masă
Dacă te confrunți cu urmele lăsate de pahare pe masă, este bine de știut că pasta de dinți este opțiunea ideală de eliminare a acestor pete.

7. Haine pătate
Dacă tricoul preferat s-a pătat, mai există o șansă de a fi salvat. Aplică pastă de dinți direct pe pată și lasă să acționeze din de 24 de ore. Apoi poți pune la spălat tricoul în mod normal, și vei vedea cum pata a dispărut.

8. Prosoape
La fel ca în cazul hainelor, pasta de dinți poate scoate aproape orice pată de pe prosoape, fie că este de machiaj, vopsea sau alte substanțe.

9. Înțepături de insecte
Înțepăturile de insecte nu vor mai fi o problemă. Aplică pastă de dinți pe zona afectată și vei scăpa imediat de mâncărimi, iar bubițele vor dispărea rapid.

10. Coșuri
Pune un pic de pastă de dinți pe coșuri și vei putea să le elimini mult mai rapid și ușor.

11. Fier de călcat
Pasta de dinți este soluția ideală de curățare a fierului de călcat. Talpa acestuia va deveni mult mai curată și strălucitoare.

12. Telefon
Dacă dorești să cureți eficient smartphone-ul poți alege pasta de dinți. Este o metodă sigură și eficientă.

13. Încălțăminte
Nu numai că pasta de dinți va curăța încălțările, dar le va da și un miros proaspăt.

14. Petele de pe covor
Orice pată de pe covor poate fi eliminată cu pasta de dinți. Aplică pasta direct pe pată și cu ajutorului unui burete curăță zona, până când ești mulțumit de rezultat.

15. Pete de pe smalț
Obiectele care au smalț deasupra și prezintă diferte pete, pot fi curățate cu pasta de dinți. În plus, le va conferi și un miros foarte plăcut.

16. Mâini murdare
Pasta de dinți poate fi un agent de curățare benefic pentru mâini.

17. Termos
În timp termosul poate prinde un miros neplăcut. Pentru a-l curăța adaugă apă fierbinte și pasta de dinți. Închide termosul și amestecă bine. Astfel se va dezinfecta în mod sigur și eficient.

18. Zgârieturile de pe CD-uri
Pasta de dinți este ideală pentru a estompa orice fel de zgârietură de pe CD-ui sau DVD-uri.

19. Zgărieturi din mașină
Pasta de dinți este benfică pentru eliminarea zgârieturilor din orice zonă din mașină. Cu ajutorul unei cârpe moi aplică pasta de dinți pe zona cu probleme și freacă ușor.

20. Postere
Pentru orice fel de print sau poster, pasta de dinți acționează asemenea unui lipici, Diferența este că nu lasă niciun fel de urmă și nu strică textura peretelui.

Acestea sunt metodele unice prin care poți utiliza cu încredere pasta de dinți. Calitatea acesteia este faptul că nu prezintă niciun pericol toxic și poate fi utilizată de către oricine.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!