MIRACOL! ACEASTA RETETA TE SCAPA DE DURERILE ARTICULARE...

by Ana Balan on Oct 25, 2016 Știați că 1857 Vizualizari

Articulaţiile reprezintă acele zone ale corpului uman prin care se unesc oasele, iar durerile articulare sunt senzaţii de disconfort, de durere şi de iritaţie şi pot apărea la oricare dintre articulaţiile corpului uman. Mulţi oameni se plâng de dureri articulare, însă de multe ori acestea nu necesită o vizită la medicul specialist.

O cauză frecventă a durerilor articulare este artrita.

Există două forme principale de artrită, ambele cauzând o serie de dureri ale articulaţiilor. În cazul osteoartritei, durerile de articulaţii pot apărea ca rezultat al deteriorării cartilajului care funcţionează ca pernă şi ca amortizor pentru articulaţii.Cea de-a doua formă de artrită este poliartrita reumatoidă. Poliartrita reumatoidă poate deforma şi slăbi în timp articulaţiile, provocând durere, inflamaţie şi acumularea de lichid în articulaţii, membrana care le căptuşeste fiind atacată de sistemul imunitar al corpului uman.

Experții susțin că postura incorectă a corpului este cauza majoră a problemelor și durerilor la nivelul articulațiilor, picioare și spate. Astfel de probleme pot provoca chiar mai multe complicații, astfel încât acestea trebuie să fie tratate la timp. Acest remediu natural restabilește funcționarea corespunzătoare a genunchilor și a articulațiilor și îmbunătățește structura oaselor și ameliorează consistența lor.
Acesta este modul în care se pregăteste acest tratament de gelatină:

Ingrediente:
-3 linguri de stafide
-2 linguri de gelatină nearomatizata (40 grame)
-8 lingurite de seminte de in
-4 linguri de semințe de susan
– 40g semințe de dovleac
-miere organica 200g
-100 ml apa
Mod de preparare:
Gelatina se dizolva in apa in apa. Cand este ca un jeleu se amesteca bine cu toate celelalte ingrediente. Cand amestecul este bine omogenizat se pune intr-un recipent de sticla cu capac si se depoziteaza la rece( in frigider).
Mod de utilizare:
Din acest remediu se consuma zilnic cate o lingurita inainte de micul dejun si pranz.
Acest tratament va spori elasticitatea tendoanelor și a ligamentelor, întăreste oasele ,articulațiile si stimuleaza metabolismul.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!