Cuptorul cu microunde.- Ucigașul modern.Cum acționează asupra sănătății?

by Ana Balan on Oct 30, 2016 Știați că 890 Vizualizari

Cuptorul cu microunde este o soluţie practică şi la îndemână pentru toată lumea. Cuptoarele cu microunde sunt uşor de folosit şi convenabile, mai ales pentru oamenii moderni şi mereu pe grabă. Însă te-ai întrebat vreodată cât de sănătoase şi sigure sunt?

Cuptorul cu microunde schimbă structura moleculară a apei și a alimentelor făcându-le mai puțin hrănitoare sau chiar nesănătoase. Practic, cuptorul cu microunde modifică, reduce și distruge nutrienții din mâncare. Riscul de a ne otrăvi cu această mâncare crește atunci când mâncarea este încălzită la microunde în cutii de plastic, deoarece acest lucru provoacă scurgerea de elemente chimice toxice în mâncare.

Cei care combat folosirea cuptorului cu microunde au apelat la un experiment simplu: au luat două plante pe care le-au udat – pe una cu apă încălzită (și răcită) la microunde și pe cealaltă cu apă purificată.

Iată rezultatul după nouă zile ale experimentului:

 


Și astfel apare întrebarea: cât de sănătos este cuptorul cu microunde?

Un cuptor cu microunde folosește „încălzirea dielectrică” pentru a găti alimentele. Acest lucru se realizează prin utilizarea radiațiilor de microunde pentru a încălzi moleculele polarizate în hrană. Această excitație este destul de uniformă, ceea ce face ca alimentele să fie încălzite sau gătite uniform și mai rapid decât pe aragaz sau în cuptor. DAR radiațiile de la cuptorul cu microunde pot cauza cancer, pot deteriora sistemul uman de reproducere, sistemul imunitar și sistemul nervos central.

Mai mulți cercetători și reviste de specialitate au început să publice lucrări care atenționează populația asupra riscului folosirii cuptorului cu microunde. Hans Hertel, un om de știință elvețian, declară:

„Nu există atomi, molecule sau celule din orice sistem organic capabile să reziste la un astfel de ‚atac’ violent, distructiv provenit de la încălzirea în cuptorul cu microunde pentru orice perioadă de timp. Structurile de molecule sunt sfâșiate, deformate și prin urmare se depreciază în calitate.”


Cazurile celor care mor din cauza îmbolnăvirii de la hrana încălzită și preparată cu ajutorul cuptoarelor cu microunde sunt din ce în ce mai multe și sunt consemnate de ani de zile.

Cuptorul cu microunde este un dispozitiv al morților vii. Oamenii care folosesc cuptorul cu microunde în fiecare zi se vor îndrepta 100 % spre boli degenerative și o luptă pe tot parcursul vieții cu obezitatea. Toate acestea cu siguranță s-au dovedit a fi adevărate. Cu cât se folosește mai mult cuptorul cu microunde, cu atât starea de sănătate va fi mai precară și vor apare diferite boli, omul devenind dependent de medicamente.

Este clar că microundele cauzează cancer și alte boli. Distrug gustul și nutrienții în alimente și duc la slăbirea trupurilor noastre prin folosirea unei hrăni neadecvate. În concluzie, aceste cuptoare nu ar mai trebui folosite deoarece:

– Cuptorul cu microunde degradează elementele de bază ale produselor alimentare, cauzând probleme în digestie; creează substanţe cancerigene în lapte şi cereale; schimbă chimia alimentelor, care poate crea degenerarea capacităţii organismului de a se proteja impotriva creşterilor cancerigene; condiţionează creşterea numărului de radicali liberi.

– Alimentele încălzite în cuptorul cu microunde pierd 60-90% din energia vitală; provoacă probleme cardiace şi digestive; scad capacitatea organismului de a utiliza complexul de vitamine B, C şi E.

Iata cele mai frecvente boli care sunt cauzate de cuptoarele cu microunde:

Oboseala- Cuptoarele cu microunde pot fi cauza oboselii cronice si a obezitatii.

Insomnie – Trebuie sa stiti ca impactul cu microundele poate provoca daune la nivelul creierului.

Pierderea nutrientilor – Cand folositi cuptorul cu microunde, ucideti o mare parte din aromele produsului alimentar.

Elimină antioxidantii – Cuptorul cu microunde distruge compusii antioxidanti din produsele alimentare si prezintă un risc crescut de infarct miocardic si de crestere a colesterolului

Cancer – Radiatia emisa de cuptoarele cu microunde se acumuleaza în corpul uman si poate provoca cancer.

Speram ca acest articol sa va fie de folos si sa optati intotdeauna pentru o varianta cat mai sanatoasa !

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!