Aceste plante nu numai că îți înfrumusețează casa,dar și atrag bogatie, iubire si bunastare

by Ana Balan on Nov 16, 2016 Știați că 1113 Vizualizari

Nenumarate studii au demonstrat faptul ca anumite plante sunt capabile sa atraga energia pozitiva acolo unde sunt amplasate. Nu exista o explicatie stiintifica clara insa pe langa faptul ca acestea atrag energia pozitiva sunt capabile sa filtreze aerul din incapere.

Iata care sunt cele mai bune exemple cand vine vorba de alegerea unei plante din locuinta dumneavoastra:

Orhideea

Pe langa faptul ca este o planta cu flori extrem de frumoase si durabile, aceasta floarea imbunatateste energia camerei si filtreza oxigenul. De preferat este sa o amplasati in dormitorul dumneavoastra deoarece emana oxigen pe timpul noptii.

Menta

Ce poate fi mai bun si mai aromat decat sa folosim menta proaspata in mancarea noastra. Insa trebuie stiut ca menta atraga bogatia materiala.

Lavanda

Cu siguranta am auzit ca lavanda ne ajuta in vindecarea depresiei si atrage fericirea si armonia. Planta de lavanda miroase extrem de frumos si puteti folosi cateva frunze din aceasta planta pe perna dumneavoastra pentru a adormi mult mai usor.

Rozmarinul

Trebuie stiut ca rozmarinul purifica aerul si este extrem de benefic in vindecarea  multor boli. Aceasta planta atrage sentimentele de dragoste si energia pozitiva. Se spune ca dispozitia si memoria dumneavoastra se vor imbunatati daca aveti aceasta planta in casa.

Aloe Vera

Cu totii care sunt efectele acestei plante in vindecarea noastra, insa trebuie stiut ca este capabila si de inlaturarea energiilor negative.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante