Uimitor! Folia de aluminiu te scapa de durerile de spate și articulare!

by Ana Balan on Nov 18, 2016 Știați că 3771 Vizualizari

Folia de aluminiu se dovedește a fi de folos celor cu afecțiuni reumatice.Rușii și chinezii  o utilizează de sute de ani pentru a calma durerea de spate și dureri articulare.

Acest articol va ajuta să înțelegeți cum puteți utiliza folia de aluminiu pentru a ușura  durerile de spate, gât, genunchi sau dureri articulare. Acest lucru poate părea oarecum neverosimil pentru tine, dar vei fi surprins să știi cum folie de aluminiu  te poate ajută magic și te scapă de dureri. Procedura acestei metode vechi chineze și rusă este foarte simplă: trebuie doar să acoperi zona afectată cu folie de aluminiu , iar durerea va dispărea într - un interval scurt de timp. Multi medici celebri ruși precum A.V. Skvortsov au sugerat ca folie de aluminiu sunt o alternativă care poate înlocui medicamentele scumpe și dăunătoare, deaceea utilizarea folior de aluminiu au devenit practice în acest deceniu.

Metoda de aplicare

Pentru a ușura durerile de spate și dureri articulare , trebuie să luați o bucată de folie de aluminiu si infasurati  pe zona afectată cu ajutorul unui bandaj. Păstrați - l acolo timp de cel puțin 8-12 ore, în funcție de intensitatea durerii. Se poate practica acest lucru înainte de a merge la culcare, în scopul de a obține o afacere bună de timp pentru a permite lucrul cu folie de pe corpul tau.  Luați o pauză de o săptămână înainte de repetarea acestui proces.

Utilizeaza de folie de aluminiu

Aveți posibilitatea să utilizați folie de aluminiu pentru o serie de probleme , cum ar fi: dureri de gat , dureri de spate sau dureri de brat.

Cercetarile arată că folia de aluminiu este foarte buna și pentru sciatica si Alunecare de disc.

Din moment ce această metodă este folosită pentru a reglementa natural, adică starea inițială a corpului dumneavoastră ,puteți utiliza , de asemenea pentru amorțeală și reumatoide .

Puteți folosi folie de aluminiu pentru cicatrici postoperatorii.

Mai poate fi folosită și  pentru alinarea itusei.

Multi doctori din SUA au sugerat ifolie de aluminiu pentru tratamentul gutei . În scopul de a trata guta, trebuie să -și încheie folia în jurul valorii de degetele mari si lasati - l timp de 12 ore. Ar trebui să repetați acest proces timp de 12 zile , pentru a scapa de guta.Folie de aluminiu , de asemenea sunt foarte bune pentru arsuri. Pentru a trata zona afectată a corpului cu folie, aveți nevoie pentru a curăța zona cu jet de apa rece timp de cel puțin 5 minute și se usucă cu o bucată moale de pânză. În cazul în care pielea este deteriorat mai mult, atunci puteți utiliza un tifon steril pentru a absorbi puroiul și apa din rană. În cazul în care nu se poate face acest lucru la domiciliu, consultați un medic. Atunci când sunteți sigur că rana s-a uscat, apoi se aplică un strat subțire de unguent frecvent utilizat pentru arsuri și puneți o bucată de folie de aluminiu peste ea. Fixați rana cu un bandaj și nu-l atingeți pînă cînd nu dispare durerea.

Folie de aluminiu ca un agent anti-inflamator

Din moment ce o folie de aluminiu funcționează ca un agent anti-inflamator pentru corpul tau, îl puteți folosi pentru a face față cu edemele corpului exterior. Pentru a trata astfel de tumefieri aveți nevoie pentru a împacheta zona ta afectata cu 4-8 straturi de folie de aluminiu și de pus o pânză sau o bucată de hârtie între fiecare strat. Păstrați zona afectată înfășurată timp de cel puțin o oră și apoi scoateți-l cu atenție. Se repetă procedeul după fiecare două până la trei ore, timp de 3-7 zile, în funcție de intensitatea de durere pe organului afectat.

Foiță din aluminiu pentru oboseala si insomnie

Vrei să arăți sănătos, proaspăt și atractiv, chiar și după o noapte de nesomn? Atunci tu ești potrivit, pentru că folia de aluminiu este singurul remediu.

Pentru a reîmprospăta pielea și ochii trebuie să tai folia de aluminiu în bucăți mici și  să le  pui într-un congelator timp de mai multe ore.

Se pun bucățile înghețate de folie de aluminiu  pe pleoape, obraji sau față în stare proaspătă . Ai nevoie de a păstra folia acolo timp de cel puțin 15-30 de minute și vei fi surprins să vadă modul în care urmele de oboseală , insomnie și stresul va dispărea de pe piele.

Pe ce parte a foliei ar trebui să o utilizați?

Din moment ce, folie de aluminiu are două fețe: una mată și una strălucitoare, deci nu a fost întotdeauna o chestiune de contestare între cercetător în ceea ce privește latura corespunzătoare a foliei. Unii oameni de știință și medicii susțin că pacientul ar trebui să pună partea lucioasă de folie de aluminiu direct pe zona afectată, în timp ce unii susțin că partea mată ar trebui să fie pe interior. Nici un consens final a fost atins până în prezent, astfel încât să puteți utiliza orice parte doriți și nu vă faceți griji, deoarece ambele dintre ele sunt la fel de eficiente

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!