Dacă aveți trei sau mai multe linii la încheietura mâinii, sunteți un om neobișnuit!

by Ana Balan on Nov 21, 2016 Știați că 970 Vizualizari

Liniile de la încheietura mâinii pot povesti multe lucruri despre caracterul, starea de sănătate și chiar și despre viitorul dumneavoastră. Nu credeți? Faceți acest test simplu ca să verificați.

Prima linie: 

De obicei, omul are două sau trei linii la încheietura mâinii. Ele mai sunt numite „brățări”. Prima linie este cea mai importantă și arată cât este omul de activ și sănătos. Dacă ea se vede clar, înseamnă că sunteți pe calea cea bună — aveți o viață deplină, vă alimentați corect și aveți toate șansele de a avea un trai lung și fericit. Dacă linie pare întreruptă, merită să vă gândiți la schimbarea stilului de viață. Încercați să vă modificați meniul și evitați stresul. Chiromanții v-ar spune că „brățara” întreruptă arată faptul că veți avea dificultăți în îndeplinirea viselor copilărești.

A doua linie:

Și iarăși, dacă linia se vede clar și nu se întrerupe, ea vă promite succes în viață. Dacă ea este foarte evidentă, așteptați bogăție, iar dacă se întrerupe, pregătiți-vă de dificultăți financiare.

A treia linie: 

Această linie nu este prezentă la toți. Dacă o aveți și nu este întreruptă, înseamnă că veți influența foarte mult munca și viața personală a altor oameni.

Lumea probabil își va aminti de dumneavoastră.

A patra linie:

Dacă aveți patru „brățări” la încheietura mâinii, veți avea o viață lungă și o familie mare. Chiromanții spun că a patra linie îi promite omului mulți copii.

Nu credeți? Bine, este dreptul dumneavoastră. Desigur, indiferent de câte linii ați găsit, acestea nu vă vor construi viitorul în locul dumneavoastră. Și dacă aveți rezerve de voință, voioșie și încredere în sine, sigur veți avea o viață lungă și fericită, indiferent de ceea ce spun chiromanții!

.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante