Acest remediu cu cafea ajută la eliminarea kilogramelor în plus și nu numai ...

by Ana Balan on Nov 26, 2016 Știați că 813 Vizualizari

Dacă îți place cafeaua la nebunie, aceasta este metoda perfectă de a slăbi pentru tine.Metoda inovatoare de a pierde din kilogramele în plus în timp ce îți bei cafeaua – Îmbină pasiunea pentru cafea cu eliminarea kilogramelor din jurul taliei folosind acest remediu – Cafeaua este băutura preferată de foarte multe persoane dimineața.

Este de ajuns doar mirosul acesteia pentru a începe să te pună pe picioare și să te pregătească pentru ziua ce vine. Pe lângă faptul că accelerează metabolismul, o ceașcă de cafea dimineața poate să te ajută la sănătatea cardiovasculară, însă numai dacă o bei cu moderație.

Dacă ești un adevărat iubitor de cafea și vrei să pierzi și câteva kilograme ce le ai în plus, avem o rețetă perfectă pentru tine. Este de ajuns să adaugi câteva ingrediente în cafeaua ta de dimineață și aceasta va începe să lucreze pentru tine.

Scorțișoara, uleiul de cocos și mierea pot să îți facă mai gustoasă cafeaua și să îți accelereze metabolismul, astfel să arzi mai multe calorii. Iar pentru un gust mai bogat, adaugă cacao.

Scorțișoara
Este un agent excelent antioxidant și antiinflamator și oamenii o folosesc de secole pentru a se proteja împotriva diverselor afecțiuni. De asemenea, are abilitatea de a scade nivelul glicemic din sânge și să îți dea o senzație de sațietate.

Uleiul de cocos
Abundă în grăsimi benefice iar acest lucru este cel mai mare avantaj. Aceste grăsimi se metabolizează diferit și merg direct înspre ficat pentru a fi transformate în energie sau să fie transformate în ketoni, în loc să fie depozitate ca țesut adipos. De asemenea, uleiul de cocs are proprietăți naturale termogenice care accelerează metabolismul și ard grăsimile mai repede.

Miere
Mierea conține mulți nutrienți vitali organismului, cum ar fi sodiul, fierul, potasiul, fosforul, zincul și calciul. Este folosită ca un elixir al sănătății și este folosit ca tratament la multe afecțiuni. Abundă în acid folic, niacină, riboflavină, vitamina C și B6 iar studiile recente arată că poate să mărească aportul de colesterol bun. De asemenea, protejează sistemul cardiovascular și ajută la o viață sănătoasă grăbind procesul de pierdere în greutate. Cea mai bună alegere este mierea bio, crudă, naturală.

Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de:
– 1 linguriță de scorțișoară
– Trei pătrimi de ceașcă de ulei de cocos
– O jumătate de ceașcă de miere

Amestecă toate ingredientele pentru a avea parte de o pastă omogenă și depozitează amestecul într-un recipient etanș. În fiecare dimineață adaugă câte o linguriță sau două din acest amestec în cafea și amestecă bine. Astfel vei avea parte de cele mai bune ingrediente pentru accelerarea arderii grăsimilor.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante