Otrava asta iti distruge oasele, insa o bei in fiecare zi! Sigur nu stiai asta!

by Ana Balan on Nov 28, 2016 Știați că 962 Vizualizari

Este foarte greu sa scapi de obiceiurile proaste si este atat de simplu sa renunti la obiceiurile bune. Consumi aceasta otrava in fiecare zi, fara sa stii cat de rau iti face.

Statisticile arata ca Americanii isi iubesc sucurile racoritoare. Le iubesc atat de mult incat cantitati impresionante de sucuri sunt consumare in fiecare zi, si statistic, e vorba de 25%. 25% din toate bauturile ce se comercializeaza in SUA sunt racoritoare.

In anul 2000, Americanii au cumparat 60 de miliarde de litri (aproximativ), sau cam o cutie pe zi de suc (330ml) per cap de locuitor, indiferent de varsta.

Internetul este plin de informatii cum ca aceste sucuri NU sunt sanatoase, si dau dependenta devastatoare, dar in caz ca acele dovezi nu sunt suficiente, va vom mai prezenta niste informatii care s-ar putea sa va deschida ochii.

SUCUL SI OSTEOPOROZA

Sucurile tip Cola contin cafeina si acid fosforic. Studiul Framingham de Osteroporoza a demonstrat din 2006 a aratat faptul ca un consum regulat de Cola a cauzat o scadere a densitatii minerale osoase la femei, care sunt oricum mai predispuse la pierderi de acest tip.

Conform unor studii, cauza acestui fenomen este excesul de fosfor care previne absorbtia calciului in oase. Mai mult de atat, anumiti experti sustin ca acidul fosforic din Cola scoate calciul din oase.

Asadar, sucurile ar trebui evitate daca suferiti de osteoporoza, sau aveti peste 50 de ani.

OBEZITATE 

Daca va intrebati care ar fi unul din factorii cauzatori ai kilogramelor in plus, va puteti uita la sucurile acestea. Ele sunt destul de sus pe lista cauzelor de obezitate. O singura cutie de suc se incrimineaza pentru o jumatate de kilogram in plus, lunar.

AFECTAREA FICATULUI

Cel mai rau lucru pe care il puteti face pentru sanatatea ficatului este sa consumati sucuri. Acestea cresc riscul de ciroza in mod dramatic, ca si consumul de alcool.

AFECTAREA DINTILOR

Aceste sucuri contin foarte mult zahar, si sunt foarte acide, ceea ce afecteaza smaltul dintilor.

PIETRE LA RINICHI

Cola este ‘imbogatita’ cu acid fosforic, cu o abilitate cunoscuta de a afecta tractul urinar. Aceste afectari duc la aparitia pietrelor la rinichi. Consumand sucuri va crestesti acest risc cu pana la 15%.

 Iata ce se intampla in corp cand  bei otrava din pahar :

In primele 10 minute - O cana contine 10 linguri de zahar, ceea ce inseamna 100% din doza zilnica. Fosforul, responsabil cu aroma, intra in sistem.

Dupa 20 de minute - Creste nivelul de glucoza si creste nivelul de insulina. Ficatul transforma zaharul in grasime.

Dupa 40 de minute - Cafeina din suc este absorbita complet. Fluxul sanguin creste si ficatul elibereaza si mai mult zahar in sange. Creierul tau blocheaza receptorii hormonali pentru adenozina, ceea ce previne oboseala.

Dupa 45 de minute - Secretia de dopamina creste, inducand o stare asemanatoare cu heroina.

Dupa 50 de minute - Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul si calciul duc la o accelerare a digestiei. Se limiteaza excretia de calciu in urina. 

Dupa 60 de minute - Toate mineralele care ar trebui sa ajunga in oase, inclusiv magneziul, calciul si zincul, sunt excretate in urina.

Dupa o ora - Te simti plina de energie si incepi sa ai schimbari de stare.

Consumul de bauturi acidulate duce la distrugerea oaselor pe termen lung.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!