Acesta este cel mai frumos loc de pe Pământ!

by Ana Balan on Dec 10, 2016 Știați că 1056 Vizualizari

Planeta noastră este bogată în locuri minunate și misterioase, dintre care unele sunt încă puțin cunoscute de turiști. Astăzi am hotărât să vă oferim ocazia de a vizita un asemenea loc. Astfel, vă urăm BINE AȚI VENIT pe cea mai frumoasă insulă din lume, despre existența căreia probabil nici măcar nu bănuiați.

Ea se numește Palawan și toată splendoarea ei se răspândește în partea de vest a Filipinelor. În această regiune se găsesc aproximativ 7000 de insule. De aceea, vă oferim un mic indiciu:

Câteva reviste celebre pentru călători au spus că Palawan este cea mai minunată insulă din lume și, privind fotografiile ei, acest lucru este dificil de contrazis.

Pe această insulă mică puteți găsi plaje cu nisip alb, cea mai curată și azurie apă, lagune, care parcă cer să ajungă pe Instagram.

De asemenea, aici se mai află un obiectiv din patrimoniul mondial UNESCO și una dintre cele 7 minuni ale naturii —râul subteran Puerto Princesa.

În apa limpede ca cristalul locuiesc cinci specii de broaște-țestoase marine, aflate pe cale de dispariție, peștele roșu, delfini și alte viețuitoare marine, pe care le-ai văzut în desenul animat „În căutarea lui Nemo”.

Dacă imaginile anterioare nu v-au impresionat, atunci doar priviți acest apus de soare. Sperăm că într-o zi îl veți putea admira stând întinși pe nisipurile albe ale insulei Palawan.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!