15 lucruri pe care trebuie să le lași în urmă până la sfârșit de 2016, pentru a fi un om fericit

by Ana Balan on Dec 11, 2016 Știați că 870 Vizualizari

Pentru că Anul Nou  bate la ușă, este momentul potrivit să-ți concentrezi energia și atenția asupra lucrurilor corecte și pozitive.Cred că acum e momentul potrivit pentru a scăpa de toate gîndurile și momentele negative din viața ta.De aceea te îndemn că începînd de azi să elimini din viața ta următoarele lucruri:

1.Scapă de energia negativă.Niciodată nu fă ceva greșit doar pentru că ești supărat.

2.Scapă de micile nemulțumiri.Viața este prea scurtă pentru a o perde pe momente triste .Dacă în viața ta este cineva care merită a doua șansă,atunci nu-ți fie teamă să i-o oferi.Dacă trebuie să-ți ceri  iertare,fă-o.Începe o viață mai fericită.

3.Nu mai crede că cineva ar putea fi mai bun ca tine,Dacă iarba din curtea vecinului e mai verde ,încetează să o mai privești.Nu mai compara.Nu te mai plînge și începe să uzi iarba de sub picioarele tale.

4. Eliberează-te de gîndurile false.Uneori ne întrebăm:”Oare asta  este adevărat?”Cu toate acestea, nu întotdeauna versiunea noastră corespunde realității. Mai mult decît atît,dorința nu se materializeaza mereu. Controlează-ți gîndurile.Fii înțelept.Cand nu percepi în mod adecvat

Întamplarile și situațiile, acest lucru poate duce la faptul că începi să cauți aprobare în circumstanțe greșite.

5.Debarasază-te  de idealuri.Evoluția și schimbările sunt greu de suportat.Dar nimic nu este mai dureros decît stagnarea de lungă durată.

6.Eliberează-te de tragediile din trecut.Tu nu ești ceea ce s-a întamplat ieri.Tu decizi cine să devii.Scapă de sarcinile inutile,respiră adînc și mergi mai departe.Vei ști că eștti pe calea cea corectă numai atunci cand nu vei mai privi în trecut și vei depune efort pentru a face următorul pas.

7. Evită problemele.Nu poți schimba ceea ce renunți să înfrunți.

8.Evită lucrurile care te irită.Nu lăsa loc lucrurilor fără sens să-ți răpească fericirea.Frustrarea și stresul nu apar din cauza momentelor mai puțin frumoase,ci din cauza felului cum reacționezi față de ele.

9. Nu-i crede pe cei din jurul tău mai „normali” decat tine .Sunt „normali” doar cei pe care nu-i cunoști atat de bine.

10. Nu mai fi reținut și inaccesibil.Toți trebuie să ne învățăm să fim mai buni.Nu evita să-i privești

În ochi  pe cei din jur.Nu te ascunde în spatele lucrurilor.Zambește cat mai des.Fiimai deschis și află poveștile altor oameni.

11.Încetează să-ți mai dorești ceea ce-ți lipsește. Nu te concentra pe preț,acordă atenție conținutului.Nu uita: e mai ușor să devii bogat gandindu-te mai puțin la acest lucru decat să cauți sprijin material.

12.Nu aștepta mulțumiri pentru fiecare faptă bună pe care o faci.Nu-ți fă griji cu privire la ceea ce vei primi ca recompensă.Dacă faci ceva bun pentru alții, cu siguranță ți se va oferi ceea ce meriți.Te-ai născut cu abilitatea de a schimba viața cuiva,Nu-ți pierde această oportunitate.Fii bun.Fii cineva important în viața cuiva.

13. Nu mai alerga după fericire.În viață trebuie să-ți creezi propria lumină,cu care să începi fericirea.În fiecare dimineață citește o carte interesantă,petrece înreaga zi.Menține-ți atenția asupra lucrurilor și posibilităților pozitive,doar așa vei simți importanța faptelor bune și mărețe.

14.Eliberează-te de minciuni .Cum caștigi încrederea?Ar trebui să începi cu onestitatea și indulgența.Îndeplinește-ți toate promisiunile.Încearcă să devii omul cu care ceilalți să aibă ce discută și cu cine să petreacă timpul.

15. Crede în intuiția ta. Frica omoară visurile.Nu lăsa teama să te țină departe de oportunități.În fiecare zi fă lucrurile de care îți era frică.Dacă ai încredere în intuiția ta,așteptările tale vor fi materializate.Acordă atenție sentimentelor tale și ascultă-ți vocea interioară.

Începe noul an cu fericcire în suflet,căci ea contează cel mai mult!

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!