Cum să îți simți aura

Recomandat by Ana Balan on Dec 12, 2016 Știați că 1172 Vizualizari

Aura este un câmp energetic ce radiază din întregul nostru corp. Radiația sa a fost fotografiată având o imagine extrem de diferită față de căldura care iese din corp. Oamenii au aure de intensități și culori diferite pe care mediumii cu experiență incearcă să le simtă, vasă și să le descifreze.

Cu toate că nu este foarte ușor să vezi și să simți aura unei alte persoane este foarte ușor sa îți simți propria aură. Metoda de mai jos este modalitatea cea mai simplă de a simți aura.

1. Relaxează-te total.

Metoda funcționează cel mai bine dacă stai lungit pe spate, intr-o poziție confortabilă, cu capul așezat pe o pernă. Un moment propice pentru a încerca această metodă este atunci când mergi la culcare. Închide ochii și relaxează-te.

2. Așează-ți coatele în lateralele corpului pentru a prelua greutatea brațelor.

Apoi adu-ți amândouă mâinile deasupra ombilicului, în așa fel încât buricele degetelor de la mâna stângă ating buricele degetelor de la mâna dreaptă. Arată ca și cum te-ai ruga. Atunci când mâinile tale unt complet relaxate, degetele se vor îndoi în mod natural și nu trebuie sa le îndrepți. Atunci când degetele tale se ating având mâinile relaxate, ar trebui să fie destul de mult spațiu între palmele tale, încât să încapă o minge mică între ele. Aceasta este poziția de început.

 

3. Îndepartează-ți încet mâinile, circa 10 cm, și apoi apropie-le din nou, fără sa îți atingi degetele.

Dacă mâinile tale se ating nu îți vei mai putea simți aura. Aura care iese din fiecare palmă va forma o zonă de rezistență între mâinile tale pe care ar trebui să o poți simți atunci când îți apropii palmele. Vei simți ca și cum ai un balon între palmele tale și pe mâsură ce mâinile tale se apropie vei simți cum balonul se deformează.

4. Continuă să îți miști mâinile incet, apropiindu-le și depărtându-le, concentrându-te să simți un ”balon” imaginar între palmele tale, până când începi să simți rezistența.

Odată ce ai descoperit această rezistență îți poți simți aura. Poți începe acum să îți indepărtezi mâinile mai mult și apoi să le apropii pentru a crea un balon mai mare. Cu puțină practică îți poți simți aura cu mâinile indepărtate chiar și la 100 de centimetri.

Care sunt culorile aurelor şi ce reprezintă fiecare, potrivit getprismatic.com:

  • Maro - depresie, tristeţe
  • Galben - bucurie, fericire
  • Roz - senbibilitate (apare cel mai adesea în jurul femeilor însărcinate)
  • Roşu - stres, pasiune
  • Albastru - spiritualitate
  • Violet - apare în jurul persoanelor care sunt capabile să vadă aurele
  • Verde-smarad - tărie de caracter
  • Verde - renaştere, înnoire, onestitate
  • Portocaliu - schimbare, vindecare, curăţire
Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!