Ce înseamnă dacă ai o cruce în palmă!

by Ana Balan on Dec 16, 2016 Știați că 1181 Vizualizari

Pe lângă liniile mai fine sau mai conturate pe care le avem în palme și care ajută la descifrarea viitorului, există multe alte simboluri cu semnificații ascunse. Printre puncte, pătrate sau triunghiuri, în palmele multora dintre noi se pot distinge clar și semne sub formă de cruce. Iată ce reprezintă acestea în funcție de locul în care pot fi observate.

Privește cu atenție palmele la lumina naturală și observă semnele sub formă de cruce. Crucile din palmă pot fi drepte sau răsturnate, în formă de X, precum crucea Sf. Andrei. În general, crucile sunt considerate simboluri negative, care blochează energia organismului sau împiedică realizarea unui obiectiv care îți era destinat. Crucile pot reprezenta probleme vechi și adânci sau situații fără scăpare, dar și schimbările majore care apar în viață. În anumite situații, crucile reprezintă adversarii sau persoanele cu influență negativă asupra ta. Citește ce semnificații au, în funcție de locul lor în palme, pentru a știi cum să te ferești de situațiile critice.

Cruce în palma stângă

Dacă observi o cruce formată din linii bine conturate în partea centrală a palmei stângi, aceasta anunță probleme medicale grave în a doua parte a vieții. Dacă liniile crucii sunt fine și abia vizibile, bolile sau afecțiunile de care suferi în viață pot fi ușor tratate și prevenite.

Cruce în palma dreaptă

Dacă apare o cruce în aria centrală a palmei drepte, aceasta indică schimbări majore în viața de familie. Dacă este poziționată în partea superioară a palmei, schimbările vor veni până la vârsta de 40 de ani. dacă este poziționată în partea inferioară a palmei, te așteaptă o schimbare majoră după 40 de ani.

Dacă ai o cruce pe linia inimii

Aceasta poate reprezenta o iubire pierdută, un divorț dureros sau chiar decesul persoanei iubite.

Dacă apare o cruce pe linia vieții

Înseamnă că te vei confrunta mai mulți ani cu o persoană care îți crează tot felul de probleme, fie o rudă, fie o altă persoană apropiată de familie, dar cu care nu vei reuși să te înțelegi niciodată.

Dacă ai o cruce pe linia norocului

Trebuie să știi că există o problemă, o persoană sau o situație negativă care te împiedică să îți atingi scopurile. Până nu treci de acest obstacol, nu vei găsi cele mai bune soluții să îți împlinești marile dorințe.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!