Legătura dintre forma sprâncenelor, viaţă şi dragoste. Cunoaşte-te mai bine!

Recomandat by Ana Balan on Jan 11, 2017 Știați că 886 Vizualizari

În ziua de azi sprâncenele sunt probabil cel mai important element din aspectul chipului unei doamne. Ele joacă cel mai important rol atunci când vorbim de expresivitatea feţei.

Anume după forma şi orientarea sprâncenelor cei din jur înţeleg că sunteţi îngrijorată, uimită, tristă etc. De forma sprâncenelor depinde şi impresia despre vârsta dvs.! Tocmai de aceea forma sprâncenelor poate spune multe despre caracterul şi personalitatea dvs., şi chiar despre modul în care vă comportaţi într-o relaţie! Aşadar:

1. Sprâncene drepte

Indiferent de situaţiile în care vă pune soarta, dvs. aveţi capacitatea de a rezolva problemele rapid şi cu hotărâre. Sunteţi o persoană de încredere, iar capacităţile dvs. organizatorice vă ajută să faceţi mai multe lucruri în acelaşi timp la fel de bine. Sub aspect profesional dvs. aveţi de regulă un succes sporit faţă de colegii din poziţii similare.

În chestiunile de dragoste aveţi pasiune şi hotărâre. Sunteţi mereu alături de persoana pe care v-o doriţi. Relaţiile pentru “profit” nu sunt pentru dvs.

2. Sprâncene în unghi frânt

Orice lucru de care vă apucaţi este făcut bine şi este mereu dus la bun sfârşit. Principiul de care vă conduceţi este să mergi doar înainte. Sunteţi o persoană atentă, sigură de sine, la care se adaugă şi simţul artistic. De aceea sub aspect profesional dvs. aţi fi foarte bun ca artist, pictor, designer sau orice altă meserie care implică sentimente şi creativitate.

În dragoste sunteţi fără concurenţă, fiind foarte inventiv şi imprevizibil. Persoana care vă este alături este fericită şi niciodată nu se plictiseşte în compania dvs.

3. Sprâncene “căsuţă”

Aveţi un suflet foarte gingaş şi sensibil, ceea ce nu vă împiedică să fiţi totodată foarte sociabil şi activ. Vă este foarte uşor să vă faceţi prieteni noi şi să fiţi protagonistul într-o companie de prieteni. Sunteţi foarte empatic, ascultaţi cu atenţie durerile altora şi sunteţi gata să-i ajutaţi, motiv pentru care cei din jur vă preţuiesc mult.

Sunteţi o fire profund romantică. De la o relaţie aveţi mereu aşteptări deosebite şi trăiri ca în poveşti şi chiar vă reuşeşte. Relaţiile dvs. sunt mereu pline de gingăşie şi romantism. Singura condiţie de care aveţi nevoie pentru a fi fericit e ca jumătatea dvs. să preţuiască sufletul dvs. sensibil.

4. Sprâncene încruntate

Sunteţi un individualist care îşi ştie preţul şi nu simte necesitatea de a dovedi asta cuiva. Vă cunoaşteţi bine scopul şi mergeţi spre el, de aceea nu pierdeţi timpul pe discuţii inutile sau cunoştinţe de moment. Unica persoană care vă interesează sunteţi chiar dvs. Din această cauză apar multe situaţii dificile, căci independenţa dvs. este adesea confundată cu aroganţă şi agresivitate, deşi de fapt dvs. pur şi simplu încercaţi să fiţi foarte bun în ceea ce faceţi.

Şi în relaţiile de dragoste sunteţi la fel de egoist şi vă doriţi mereu doar ce-i mai bun. Această tendinţă a dvs. chiar nu are limite. Jumătatea dvs. trebuie să fie ideală şi să vă admire, dar uitaţi de multe ori că acelaşi lucru se aşteaptă şi din partea dvs.

5. Sprâncene arcuite

Sunteţi serios, responsabil şi aveţi un suflet nobil. De asemenea vă este caracteristic un profund simţ al dreptăţii, pe care încercaţi să o faceţi în raport cu cei din jur. Sunteţi foarte răbdător şi evitaţi să le creaţi probleme celor din jur. Aveţi tendinţa de a duce mereu la bun sfârşit lucrurile începute. Sunteţi foarte apreciat atât de cei apropiaţi, cât şi de colegii de serviciu.

Relaţia dvs. de dragoste este probabil un ideal care merită toată admiraţia. Dvs. ştiţi să preţuiţi şi să aveţi grijă de ceea ce aveţi. Nu cereţi nimic peste măsură de la jumătatea dvs., ceea ce vă face fericiţi pe amândoi.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante