Cum vă protejați de energia negativă străină

by Ana Balan on Jan 17, 2017 Știați că 803 Vizualizari

Empatia este o modalitate de a recunoaște și a simți emoțiile altor persoane. Simpatia este sentimentul de compătimire a altor oameni. Dacă sunteți deseori „empatic”, dvs asimilați o mare parte din suferințele și durerile celor din jur, iar acest lucru poate să vă influențeze negativ.

Dacă ați fost într-o încăpere cu o persoană negativistă, veți ști cât de toxică poate fi energia. Învățați-vă să nu absorbiți energia negativă a altor oameni. Aceasta este o capacitate extraordinară.

Iată 5 modalități de îngrădire de influența negativă a altor oameni. 

1. Țineți minte că dvs nu puteți fi pe placul tuturor.

Dacă nu conveniți cuiva, nu încercați să îi faceți pe plac. Acest fapt va sustrage din dvs energie și vă va face să depindeți energetic de părerea celeilalte persoane.

Nu toți vă iubesc. Oamenii locuiesc pe pământ cu alt scop.  Iubiți-vă în primul rând pe sine și astfel veți crea un câmp de protecție puternic care vă va proteja de influența părerilor altor oameni.

De asemenea, țineți minte că nu puteți schimba toți oamenii. Nu încercați să faceți asta. În unele cazuri cel mai bun lucru pe care puteți să-l faceți, este pur și simplu să nu absorbiți energia pe care v-o transmit ceilalți oameni.

2. Fiți atenți ce oameni intră în viața dvs.

Corpul, mintea și anturajul dvs sunt casa dvs. Pe cine veți invita în ea? Este o invitație deschisă? Oamenii trebuie să-și șteargă picioarele înainte de a intra sau este firesc să aducă murdărie în sufletul dvs.

Dacă astăzi veți da unui om o bucată de pâine, mâine vă va cere o pâine întreagă. Dacă veți permite cuiva să rămână la dvs în week-end, atunci va rămâne întreaga săptămână sau mai mult. Anterior mă gândeam că soția mea este zgârcită și rece față de unii vecini de-ai noștri. Ulterior am înțeles că ea pur și simplu se respectă pe sine și pe familia sa. Am apreciat atitudinea ei ca pe a mea proprie.

Este foarte bine să fii darnic, dar există o anumită limită de care trebuie să țineți cont pentru a nu fi călcat de alții în picioare. Învățați-vă să spuneți „nu” și să vă simțiți bine în această situație.

3. Nu atrageți atenție bădăranilor.

Un parazit are nevoie de un stăpân pentru a supraviețui. Când atrageți atenție altei persoane, dvs îi transmiteți energia dvs. Vampirii de energie vă vor fura gândurile și vă vor reduce rezervele de energie. Unele persoane își vor descărca pe dvs energia lor negativă, după care vor merge la următoarea jertfă.

Este binevenit să fiți un bun ascultător, dar totul are limite. Informația pe care o primiți fie negativă, fie pozitivă poate să vă stoarcă de energie și să vă schimbe viața nu în direcția dorită.

Iubiți-vă pe sine și spuneți persoanelor că nu sunteți gata să le ascultați chiar în acest moment. În acest fel veți înceta să asimilați energia lor toxică.

4. Respirați în aer liber. 

Ieșiți la plimbări în aer liber, meditați, relaxați-vă și respirați adânc. Purificați apa din interior și faceți sport. Mișcați-vă asemenea unui fluture – lin, dar fără grabă.

Respirarea unui aer proaspăt îmbunătățește circulația sangvină în tot organismul și ajută să preveniți absorbirea energiei de la persoanele care vă înconjoară. Faceți plimbări fiind încrezut în puterile proprii, ridicați capul și nu permiteți nimănui să vă indispună.

Omida mănâncă totul în jurul său, devine grasă și nu se mișcă. Ea trebuie să devină ușoară pentru a zbura.

5. Fiți responsabili 100% pentru gândurile și emoțiile dvs

. 

Starea pe care o simțiți este responsabilitatea dvs 100%. Universul ne trimite diferiți oameni în viața noastră pentru a ne încerca. Percepeți-vă mai puternici decât ceilalți.

Dvs nu sunteți victimă și nimeni nu are putere asupra voastră. Gândiți-vă cum gândurile sau așteptările dvs se manifestă într-o situație care vă deranjează. Ce-i de făcut dacă totul depinde de nivelul răbdării, iritabilității sau compasiunii dvs?

Imediat ce vă veți asuma răspunderea pentru reacțiile dvs, vă veți uni cu sine însuși la un nivel mult mai profund.

Creați-vă situații care vă vor ridica nivelul energetic. Vă simțiți bine alături de acea persoană? Acelei persoane îi este bine alături de dvs? Meritați o experiență mai bogată și este timpul să conștientizați acest lucru.

Știința despre protecția proprie împotriva altor energii începe de la iubirea de sine. Țineți minte că meritați să fiți fericiți și liniștiți. Țineți minte că este firesc să spuneți nu și sunteți autorul propriei stări energetice.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!