A fost inventat Telefonul Ortodox de aur cu o cruce gravată pe spate ...

by Ana Balan on Jan 26, 2017 Știați că 926 Vizualizari

Compania de telefonie rusă Gresso a creat 988 de telefoane mobile „creștine”, dorind astfel să marcheze cei 988 de ani de la adoptarea acestei religii în Rusia. Telefoanele nu sunt un smartphone, nu au acces la internet sau alte facilități ale terminalelor scoase pe piață în ultimii ani de companiile din întreaga lume, însă au gravată crucea și sunt acoperite cu foițe de aur de 18k.

Costul unui asemenea telefon variază de la 6.300 de dolari la 25.000 de dolari, în funcție de dimensiuni și design. Cele mai scumpe au inclusiv butoanele încrustate cu diamante.

„Ne-am dorit să minimizăm dependența de internet a utilizatorilor și să se concentreze pe scopul real al unui telefon mobil și pe lumea reală, nu una virtuală. Vrem să îi oferim primul telefon din această serie Patriarhului Kirill. Săptămâna viitoare ne propunem să mergem pentru a cere o binecuvântare a mai multor telefoane„, a declarat Anatoli Sautin, ofițerul de presă al Gresso.

Totuși telefonul este echipat cu o memorie internă de 32 GB, o cameră de trei mega-pixeli (prin comparație, Apple iPhone 7 are o cameră de 12MP) și este Dual SIM. Producătorul oferă o perioadă de garanție de un an de zile.

 

sursa: .rt.com/

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!