Această soluție ,,miracol” îți va salva florile din casă!

by Ana Balan on Jan 30, 2017 Știați că 866 Vizualizari

Se întâmplă de multe ori să admirăm florile din casa vecinilor sau a prietenilor, întrebându-ne de ce ale noastre nu cresc așa de frumos. Iar câteodată, suntem surprinși să constatăm cu tristețe că florile din ghiveci s-au ofelit.

Howandwhy.ro a reușit să găsească o metoda sau dacă vreți o rețetă ,,minune” care îți va restabili floarea din ghiveci.

Mai întâi de toate trebuie să preparați această miraculoasă soluție în felul următor: 5-6 albușuri de ouă se amestecă cu un litru de apă fiartă și se lasă la păstrare pentru o săptămână. Apoi soluția obținută este amestecată cu 10 litri de apă. Chiar dacă mirosul pe care îl emană această soluție este unul mai puțin plăcut, veți rămâne plăcute surprinse de rezultatul obținut. Toate florile din casă, nu doar cele ofilite au prins din nou viață, iar frunzele erau de nerecunocut, parcă aș fi turnat elixirul tinereții.

Un lat sfat:

Încercați să udați florile cu bere, am încercat pe un lămâi în ghiveci, iar rezultatul a fost unul uimitor. S-au iscat noi frunzulițe verzi, ba chiar a și înflorit, și toate acestea în condițiile în care credeam că lămâiul mai are vreo 4 zile până se ofilește definitiv.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!